Στην Αθήνα σήμερα η Lady Gaga. Όλα όσα θέλετε να μάθετε

Σήμερα, Τετάρτη στις 18:45 το απόγευμα αναμένεται να καταφθάσει στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, η εκκεντρική Αμερικανή τραγουδίστρια Lady Gaga, η οποία θα πραγματοποιήσει το φαντασμαγορικό της σόου, το «Artpop Ball», στο Ολυμπιακό στάδιο την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου.

Με
τα δεύτερα πιο «ακριβά» εισιτήρια να έχουν ήδη εξαντληθεί («golden standing» 104,5 ευρώ), το κοινό μπορεί να προμηθευτεί τα πιο χαμηλά εισιτήρια που ξεκινούν από τα 38, 5 και φτάνουν μέχρι τα 82,5, όπως επίσης και τα πιο ακριβά εισιτήρια της συναυλίας «VIP» που στοιχίζουν 115,5 ευρώ. H περιοδεία πραγματοποιείται με αφορμή το ήδη -πολλές φορές- πλατινένιο νέο άλμπουμ Artpop της lady Gaga το οποίο ανέβηκε στο Νο 1 του Billboard 200 από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του. Τα δημοφιλή τραγούδια του νέου άλμπουμ θα εμπεριέχονται στο πρόγραμμα της συναυλίας της Lady Gaga στην Αθήνα μαζί βεβαίως με τις γνωστές μεγάλες επιτυχίες της.

Τι ζήτησε η Gaga;

Εκτός από το σκάφος που θέλει για να κάνει κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά, τη λιμουζίνα και τα 330 λευκά τριαντάφυλλα έχει κι άλλες απαιτήσεις που αφορούν το φαγητό της αλλά και τη διακόσμηση τόσο της σουίτας του ξενοδοχείου που θα μένει όσο και του καμαρινιού της! Το μενού, σύμφωνα με τις οδηγίες που έδωσε η εκκεντρική super star, θα είναι βασισμένο στη μεσογειακή διατροφή και μάλιστα ο σεφ που θα την αναλάβει για όσες μέρες μείνει στην Αθήνα έχει κάνει ήδη τις προτάσεις του. «Βασίλισσα» του μενού είναι η χωριάτικη σαλάτα, ενώ έχουν προταθεί και κάποια πιάτα με λαχανικά, τα οποία η Γκάγκα προτιμά στη διατροφή της. Αυτό που έγινε ξεκάθαρο στους υπεύθυνους είναι ότι στις φρουτοσαλάτες της δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βάλουν σταφύλια, αφού η τραγουδίστρια είναι αλλεργική, ενώ απαγορεύεται ρητώς και το κρασί. Στα ψυγεία στη σουίτα και στο καμαρίνι της θα πρέπει να υπάρχουν πολλά αναψυκτικά, ανθρακούχο νερό, διάφορα οινοπνευματώδη ποτά και άφθονος πάγος. Ως λάτρης της τηλεόρασης, η Λέιντι Γκάγκα διεμήνυσε ότι θέλει να παρακολουθεί τις αγαπημένες εκπομπές της μέσω καλωδιακής, ενώ παράλληλα θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να απολαμβάνει τα συνοδευτικά σνακ. Ζήτησε έτσι να υπάρχουν ποπκόρν και μπόλικο τσένταρ το οποίο της αρέσει πολύ! Στη σουίτα της θα πρέπει να κυριαρχεί το λευκό, μιας και είναι το αγαπημένο της χρώμα! Εκτός λοιπόν από τα 330 λευκά τριαντάφυλλα, και οι κουρτίνες θα πρέπει να είναι άσπρες, όπως και στο καμαρίνι της, ενώ παντού θα πρέπει να υπάρχει σύνδεση στο Internet για να μπορεί να έρχεται σε επαφή με τους fans της μέσω των social media! Σόου στο ΟΑΚΑΗ τεράστια σκηνή έχει ξεκινήσει να στήνεται στο ΟΑΚΑ αφού οι 12 νταλίκες βρίσκονται από την Δευτέρα στη χώρα μας! Η σκηνή α είναι σα μια απέραντη πασαρέλα στην οποία θα παρελαύνει τραγουδώντας και χορεύοντας η Lady Gaga, έχοντας μαζί της 14 χορευτές και 5 μουσικούς, αλλάζοντας συνεχώς, επί σκηνής, ρούχα, περούκες, φτερά. Η σκηνή ονομάζεται «Fat Lady», δηλαδή «Παχιά Κυρία», και είναι από τις μεγαλύτερες στον κόσμο. Το μήκος της είναι 50 μέτρα, το βάθος 31μ, το ύψος 21 μ, και όλη μαζί καλύπτει χώρο 2000 τετραγωνικών μέτρων. Θα κρεμαστούν δυο γιγαντοοθόνες LED, ενώ τα μηχανήματα για τα ειδικά εφέ, από μόνα τους ζυγίζουν περίπου 30 τόνους.

Η συναυλία θα αρχίσει στις 9, ενώ οι πόρτες του Σταδίου θα ανοίξουν στις 18:30.
Keywords
Τυχαία Θέματα