Στις 30 Σεπτεμβρίου αποκαλύπτονται τα νέα Windows 9

Η αμερικανική εταιρεία τεχνολογίας, διαδικτύου και ηλεκτρονικών συσκευών Microsoft ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει το νέο λειτουργικό σύστημα Windows για ηλεκτρονικούς υπολογιστές γραφείου σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Σαν Φρανσίσκο στις 30 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η εταιρεία
θα παρουσιάσει μια έκδοση των Windows και αναμένεται να αναλυθούν όλα τα νέα στοιχεία που θα φέρει η νέα έκδοση στους χρήστες και τις επιχειρήσεις. H αποστολή της Microsoft είναι να ξανακερδίσει πελάτες που επιμένουν να εργάζονται με την έκδοση 7, Vista ή ακόμα και XP προκειμένου να αποφύγουν το παράξενο στιλ της τελευταίας γενιάς που έδωσε μεγάλο βάρος σε περιβάλλοντα εργασίας με οθόνες αφής παρά με ποντίκι.

Φωτογραφίες που διέρρευσαν στο site computerbase.de, αποκαλύπτουν μία υβριδική μορφή του μενού για τα Windows 9. Θα ενσωματώσει στο παλιό μενού ‘Start’, τόσο τον έλεγχο των φακέλων, όσο και το metro, σε μία προσπάθεια να είναι χαρούμενοι και οι κάτοχοι ταμπλέτας και συμβατικών υπολογιστών. Παράλληλα, οι εφαρμογές του metro UI που δούλευαν μόνο σε full screen στα Windows 8 και 8.1 φαίνεται τώρα ότι θα μπορούν να εργάζονται μέσα στο κλασσικό desktop για την ευκολία του χρήστη.

Όπως και να έχει τα Windows 9 θα είναι πολύ πιο φιλικά για το μέσο χρήστη και μάλλον θα πουλήσουν καλά, αν διατηρήσουν και τις καλές ταχύτητες του λειτουργικού που εμφανίζουν τα Windows 8 και 8.1
Keywords
Τυχαία Θέματα