Πανεπιστήμιο Αιγαίου | Αναβλήθηκαν οι εκλογές

Μετά από τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου την Παρασκευή 2/11 μετά από παρέμβαση φοιτητών και την διακοπή λειτουργίας των servers του πανεπιστημίου.
H ΠΟΣΔΕΠ σε ανακοίνωσή της καταδικάζει το γεγονός και εκφράζει αμέριστη συμπαράσταση στο Πρυταντικό Συμβούλιο. Να σημειωθεί ότι οι εκλογές θα επαναληφθούν την Παρασκευή 9/11.

Ανακοίνωση ΠΟΣΔΕΠ:Καταδικάζουμε
σε όλους τους τόνους την πρωτοφανή επιδρομή ομάδας φοιτητών στο υπολογιστικό κέντρο του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Μυτιλήνη, την Σάμο και τη Χίο μετά από προτροπές καθηγητών του ιδρύματος. Αποτέλεσμα της δολιοφθοράς που προκλήθηκε στο ηλεκτρονικό και ηλεκτρικό δίκτυο του Πανεπιστημίου ήταν να αναβληθεί η προγραμματισμένη για σήμερα ηλεκτρονική ψηφοφορία για την ανάδειξη των 8 εσωτερικών μελών του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου. Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον Πρύτανη, στο Πρυτανικό Συμβούλιο του Πανεπιστημίου και στην εκφρασμένη βούλησή τους να αναζητηθούν οι ευθύνες για τις παραπάνω έκνομες πράξεις εις βάρος της περιουσίας και της ομαλής λειτουργίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Κάποτε θα πρέπει όλοι οι πολίτες να αντιληφθούν ότι η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται από μειοψηφίες που δημιουργούν περιβάλλον οργανωμένου αυθορμητισμού και καθοδηγούμενης αγανάκτησης με πρόσχημα την προοδευτικότητα. Η Πολιτεία και τα αρμόδια όργανά της οφείλουν να προστατεύσουν το μόχθο των φορολογούμενων και να υποστηρίξουν την ομαλή λειτουργία του δημόσιου ελληνικού πανεπιστημίου, της τελευταίας ίσως και μοναδικής ελπίδας για την ανάκαμψη και ορθολογική ανάπτυξη της χώρας. Με την ευκαιρία αυτή, καλούμε τους (τις) συναδέλφους μας να συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες σε όλα τα Ιδρύματα. Η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή θα ενισχύσει τα νέα Συμβούλια Ιδρύματος στην προσπάθεια αναβάθμισης των Πανεπιστημίων μας.
Keywords
Τυχαία Θέματα