Η adidas παρουσιάζει το Nitrocharge!

Το Nitrocharge της adidas είναι ένα ολοκαίνουργιο ποδοσφαιρικό παπούτσι για την επόμενη γενιά ποδοσφαιριστών που ακολουθεί την επιτυχημένη κληρονομιά των συλλογών predator, adipure και f50.

Μετά το 2004 και την κυκλοφορία της πολύ επιτυχημένης συλλογής f50, η adidas επανέρχεται με την ολοκαίνουρια συλλογή ποδοσφαιρικών παπουτσιών, Nitrocharge. Αστέρες όπως ο Messi, o Villa

και ο Benzema «εκτοξεύτηκαν» φορώντας το f50 και τώρα η adidas αναζητά μια νέα κατηγορία ποδοσφαιριστών παγκόσμιας κλάσης που θα φτάσουν στην κορυφή φορώντας το επαναστατικό Nitrocharge.

Το οπτικά εντυπωσιακό Nitrocharge είναι μια εξέλιξη της παράδοσης που έχει η adidas να δημιουργεί παπούτσια ειδικά σχεδιασμένα για συγκεκριμένες κατηγορίες ποδοσφαιριστών. Το ξεχωριστό πλεονέκτημα του παπουτσιού είναι η διατήρηση της ενέργειας, καθώς έχει σχεδιαστεί ειδικά για τον παίκτη “Μηχανή”. Ο ποδοσφαιριστής “Μηχανή” μπαίνει πάντα πρώτος στις μονομαχίες στο γήπεδο, είναι ο κινητήριος μοχλός της ομάδας, τρέχει και μαρκάρει ασταμάτητα και αναζητά συνεχώς ευκαιρίες από περιοχή σε περιοχή και στα 90 λεπτά του αγώνα.

Η adidas έχει αναγνωρίσει και προσπαθεί να προσδιορίσει τα χαρακτηριστικά του παίκτη “Μηχανή” τα τελευταία δύο χρόνια. Η συνεργασία της με την εταιρεία ποδοσφαιρικών στατιστικών αναλύσεων, Opta, οδήγησε στη δημιουργία ενός αλγόριθμου που αναλύει την απόδοση ενός παίκτη και προσδιορίζει το βαθμό που ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του παίκτη “Μηχανή”.

Το Nitrocharge ενσωματώνει μια σειρά από νέες τεχνολογίες που συνδυάζονται για να υποστηρίξουν απόλυτα τον τρόπο παιχνιδιού αυτών των ποδοσφαιριστών:

Η ζώνη ENERGYSLING που τραβάει τα βλέμματα, αγκαλιάζει το παπούτσι έτσι ώστε να υποστηρίζει τις κοφτές κινήσεις και τις αλλαγές κατεύθυνσης στον αγωνιστικό χώρο.

Η σόλα του παπουτσιού ενσωματώνει το ENERGYPULSE σε σχήμα ζιγκ-ζαγκ που είναι εμπνευσμένο από την τεχνολογία spring, ενώ το ιδιαιτέρως ελαστικό υλικό στην καρδιά του ENERGYPULSE προσφέρει υψηλή ενέργεια κατά την εκκίνηση των σπριντ.

Το παπούτσι περιλαμβάνει επίσης ένα πλέγμα προστασίας γύρω από το πέλμα, καθώς και προστατευτικά μαξιλαράκια γύρω από τα σημεία που δέχονται τα πιο επικίνδυνα τάκλιν, όπως ο αχίλλειος τένοντας.

Το Nitrocharge είναι συμβατό με το adidas miCoach SPEED_CELL, επιτρέποντας στους παίκτες να μετρούν τις επιδόσεις τους μέσα στο γήπεδο και να παρακολουθούν τη βελτίωσή τους.

Το Nitrocharge θα κυκλοφορήσει σε μπλε - κίτρινο χρώμα και θα φορεθεί εντός γηπέδων από τους παίκτες “Μηχανές”, Daniele De Rossi (A.S. Roma), Dani Alves (Barcelona), Ezequiel Lavezzi (Paris Saint Germain) και Javi Martinez (FC Bayern Munich). Το Nitrocharge θα είναι διαθέσιμο από τον Ιούνιο του 2013 στο δίκτυο καταστημάτων της adidas και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Nitrocharge,