Φοιτητικές Συνταγές: Αποτοξίνωση τώρα ….με smoothies!

Το Πάσχα πέρασε και άφησε κιλάκια σε όλους μας λίγο πολύ. Πάμε να βρούμε τη φόρμα μας εύκολα, γρήγορα και υγιεινά με δροσερά smoothies! Αποτελούν τη νέα μανία του Hollywood αφού, όχι μόνο είναι πεντανόστιμα, αλλά φτιάχνονται και από υγιεινά, φυσικά υλικά, που ωφελούν τον οργανισμό αλλά και την σιλουέτα μας.Smoothie με ανανά, το smoothie που… ξεφουσκώνει.
Υλικά: ( για 1 μερίδα) 2 πράσινα μήλα
1/3 ενός ανανά Λίγα φύλλα μέντας Εκτέλεση: καθαρίζουμε και κόβουμε σε κύβους τα φρούτα. Τα χτυπάμε στο μπλέντερ μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές αποτέλεσμα, το σερβίρουμε με τριμμένο πάγο και έτοιμο σερβίροντας με φύλλα μέντας!
Smoothie με φράουλα!Υλικά: ( για 3 μερίδες) 300 γραμμάρια φράουλες 400 ml γάλα πλήρες 150 γρ. γιαούρτι 2% λιπαρά 1 κ.σ. μέλι Εκτέλεση: βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ εκτός από το γιαούρτι και τα χτυπάμε για 2 λεπτά. Προσθέτουμε το γιαούρτι και χτυπάμε για ακόμη 1 λεπτό. Σερβίρουμε με τριμμένο πάγο και ένα φυλλαράκι δυόσμο (έτσι για τσαχπινιά).
Smoothie με μπανάνα και κακάο!Υλικά: (για 3 μερίδες) 2 μπανάνες 1/2 φλ. τσαγιού γιαούρτι 2% λιπαρά 1 κ.σ. μέλι 2 κ.σ. ρόφημα σοκολάτας (σκόνη) 400 ml γάλα πλήρες Εκτέλεση: παρομοίως με το smoothie με φράουλα βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ εκτός από το γιαούρτι που το προσθέτουμε τελευταίο και σερβίρουμε με τριμμένο πάγο!
Ό τι και να επιλέξετε, σίγουρα θα σας αρέσει, γιατί είναι γευστικά, δροσερά και πάνω απ όλα θα σας ξεφουσκώνουν από το πολύ φαγητό των προηγούμενων ημερών. Αξίζει να μπείτε στην κουζίνα να τα φτιάξετε, δεν υπάρχει πιθανότητα αποτυχίας. Φύγατε για το μανάβη!

Ευρυδίκη Παπαχρήστου
Keywords
Τυχαία Θέματα