10 κλασικά παιχνίδια των φοιτητών

Από μικρά παιδάκια μέχρι τα βαθιά γεράματα, ποιος άνθρωπος μπορεί να αντισταθεί σε ένα παιχνίδι; Μόνοι ή με παρέα, τα παιχνίδια είναι ένας τρόπος να περάσεις καλά, να γελάσεις, να περάσεις την ώρα σου και να καείς. Υπάρχουν χιλιάδες επιλογές, αλλά εμείς διαλέξαμε αυτά που μας έχουν φάει τα νιάτα, εκείνα που δε νοείται να είσαι φοιτητής και να μην έχεις παίξει κάποια στιγμή. Είτε online είτε σε real life τα αγαπήσαμε. Για πάμε!
1.TichuΚάθε
φοιτητής που σέβεται τον εαυτό του, καίγεται στο tichu. Το παιχνίδι που όλοι οι φοιτητές παίζουν όταν είναι για καφέ, σπίτι με την παρέα, στη σχολή, όπου σταθούν κι όπου βρεθούν. Γενικά αυτό το παιχνίδι έχει γίνει μανία στον φοιτητόκοσμο, αφού όλοι παίζουν tichu, tichu με χαρά.
2.Flappy BirdΈνα παιχνίδι που έκανε εκατομμυριούχο τον δημιουργό του και εμάς μας έσπασε τα νεύρα, γιατί δεν μπορούσαμε να περάσουμε ούτε ένα σωλήνα. Αυτό το εκνευριστικό πουλάκι έκανε εκατομμύρια κόσμο να θέλει να σπάσει το κινητό του, τον υπολογιστή του κάθε φορά που έπεφτε κάτω. Στα τρένααααααααα το flappy bird!
3.Πέφτει η νύχτα στο PalermoΈνα παρεΐστικο mind game με τράπουλα που έχει στόχο... να σας σκοτώσει! Ψάχνουμε να βρούμε τους δολοφόνους και προσέχουμε τους ρουφιάνους; Θα σωθούν άραγε οι αθώοι πολίτες; Ένα παιχνίδι που μπορείς πραγματικά να το λιώσεις με την παρέα σου.
4.Pro EvolutionΑπό το σπίτι δεν θα βγω γιατί πίνω μπάφους και παίζω pro. Τα λόγια είναι περιττά! To pro evolution soccer το «ποδοσφαιράκι» που κόλλησε χιλιάδες παίχτες μπροστά από την κονσόλα, έχτισε αντροφιλίες και χώρισε ζευγάρια.
5.Γουλιά-γουλιά (AKA queen bitch)Θες να γίνεις ντέφι μαζί με την παρέα σου; Αυτό είναι το παιχνίδι σου. Ένα παιχνίδι ειλικρίνειας και πολύ ποτού. Παίζεται με τράπουλα και κάθε φύλλο δίνει εντολή που συνήθως καταλήγει σε αμήχανες προσωπικές αποκαλύψεις και «τιμωρίες» με γουλιές αλκοόλ. Για αυτό ετοιμάσου γιατί θα γίνεις γκοοολ.
6.Call of DutyΈχεις τα νεύρα σου και θες να σκοτώσεις κάποιον; Αντί να μπεις στο κελί 33 στον κορυδαλλό, βγάλε το άχτι σου σκοτώνοντας εδώ. Ένα από τα δημοφιλέστερα shooting games για υπολογιστές και κονσόλες.
7.ΑναπτήραςΡωτάς κάποιον στο αυτί ποιος από την υπόλοιποι παρέα πιστεύει ότι θα έκανε κάτι και αυτός δίνει τον αναπτήρα σε αυτόν που πιστεύει ότι θα το έκανε. Για δες λοιπόν, είσαι εσύ αυτός που η παρέα σου θεωρεί ικανό για όλα;
8.LoL (League of Legends)Online ομαδικό παιχνίδι μάχης. Κανόνισε να έχεις καλή σχέση με τους συμπαίκτες σου, γιατί αλλιώς δεν σε κόβω να την βγάζεις στο παιχνίδι μετά από ώρες καψίματος που θα ρίξεις.
9.Πες-βρεςΚατεβάζεις το παιχνιδάκι στο κινητό σου σε android και iOS και λιώνετε. Χωρίζεστε σε 2 ομάδες και προσπαθείτε να μαζέψετε πόντους βρίσκοντας τις περισσότερες σωστές απαντήσεις της λίστας, πριν τελειώσει ο χρόνος!
10.ΤάβλιΕκεί που τελειώνουν όλα τα επιτραπέζια αρχίζει το τάβλι. Ο Βασιλιάς της παρέας. Ασσόδυο, πόρτες, πλακωτό, φεύγα, γκιουλ και βγάλε ρίζες στην καρέκλα χωρίς τύψεις. Φοιτητής είσαι!
Καλό μας λιώσιμο!
Σοφία
Keywords
Αναζητήσεις
paixnidia gia foitites, παιχνιδια για φοιτητες
Τυχαία Θέματα