Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των επιτυχόντων του Ανοιχτού Πανεπιστημίου

Ανακοινώθηκαν από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο τα αποτελέσματα της κλήρωσης για την εισαγωγή νέων φοιτητών. Δείτε εδώ τη σειρά κατάταξης. Πληκτρολογήστε τον αριθμό του δελτίου ταυτοποίησηςκαι πιέστε «ΕΥΡΕΣΗ».

Εισάγεται ένας στους τέσσεριςΦέτος η ζήτηση θέσεων στα ΕΑΠ ήταν αυξημένη, παρά την κρίση. Εγιναν 39.589 αιτήσεις για 9.900 θέσεις τόσο στα μεταπτυχιακά όσο και στα προπτυχιακά προγράμματα. Για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα κατατέθηκαν 25.618 αιτήσεις , από 27.101 πέρσι Για τα προπτυχιακά προγράμματα κατατέθηκαν 13.
964 αιτήσεις από 14. 803 πέρσιΓια τα έξι Προπτυχιακά Προγράμματα κληρώθηκαν 4.790 φοιτητές και για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα 5.210 φοιτητές.
Η έναρξη των σπουδών θα γίνει το Φθινόπωρο του 2015. Ολοι οι φοιτητές του Ε.Α.Π., των προπτυχιακών προγραμμάτων -πρωτοετείς και επανεγγραφόμενοι- καταβάλλουν 550 ΕΥΡΩ για κάθε Θεματική Ενότητα (Θ.Ε) και για διάρκεια σπουδών 6 έτη. Στα μεταπτυχιακά προγράμματα καταβάλλουν 700 ΕΥΡΩ για κάθε Θ.Ε. και για διάρκεια σπουδών 4 έτη. Η δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση, έγινε το πρωί στα γραφεία του Ανοικτού Πανεπιστημίου.
Ο αριθμός των αιτήσεων που έγιναν Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες φτάνει τις 61 ενώ ο αριθμός των αιτήσεων Μελών εκπαιδευτικού προσωπικού ΑΤΕΙ με προσωποπαγή θέση και Εργαστηριακών Συνεργατών που δεν κατέχουν μεταπτυχιακό τίτλο ειδίκευσης έφτασε τις 375.
Keywords
Τυχαία Θέματα