Δεν είναι ψέμα | Ο Robbie Williams έρχεται στην Ελλάδα [video]

O Robbie Williams έρχεται στην Ελλάδα στις 20 Ιουνίου 2015, στο πλαίσιο του Rockwave Festival που θα πραγματοποιηθεί στο Terra Vibe Park στην
Μαλακάσα. Ο Βρετανός, αγαπημένος των Ελλήνων, καλλιτέχνης έρχεται επιβεβαιωμένα στην Αθήνα για μια και μοναδική εμφάνιση.
Τα πρώτα εισιτήρια γενικής εισόδου κοστίζουν 48€. Μετά την εξάντλησή τους η τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου θα διαμορφωθεί στα 54€. Στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου θα διαμορφωθεί στα 60€. Τα εισιτήρια Pitch A κοστίζουν 80€. Τα VIP εισιτήρια κοστίζουν 98€.
H προπώληση θα ξεκινήσει αύριο.

O 40χρονος ποπ σταρ κυκλοφόρησε το 11ο του άλμπουμ με τίτλο "Under the Radar Volume 1" την 1η Δεκεμβρίου του 2014 και αυτή την στιγμή ετοιμάζεται για την παγκόσμια περιοδεία του που ξεκινά από την Μαδρίτη στις 25 Μαρτίου.

Όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε για τον Robbie Williams

- Αρχικά ήθελε να γίνει ηθοποιός, αλλά είδε μια αγγελία στην εφημερίδα που ζητούσαν μέλος για μια μπάντα, τους Take That, στην οποία και εντάχθηκε

- Δεν οδηγεί

- Είναι μεγάλος θαυμαστής των Queen. Μάλιστα συνεργάστηκε με το συγκρότημα το 2001 όταν επαναηχογράφησαν το «We Are The Champions» για το «A Knight's Tale» (2001). Επιπλέον, το «Let Me Entertain You» ήταν επίσης τίτλος τραγουδιού των Queen (από το άλμπουμ του 1978 «Jazz»). Ο Williams κάνει συναυλίες σε πολλά μέρη όπου έχουν εμφανιστεί και οι Queen (Knebworth, Slane Castle και Royal Albert Hall) και ερμηνεύει τραγούδια του συγκροτήματος στα show του.

- Ένας λόγος που εγκατέλειψε (και δεν απολύθηκε) τους Take That ήταν και η μάχη του με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Η μπάντα διαλύθηκε το 1995, αλλά επανενώθηκε το 2005 με τον Williams να εντάσσεται σε αυτή το 2010. Το πρώτο άλμπουμ της μπάντας μετά την επανένωση όλων των μελών με τίτλο «Progress», σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων και έγινε το πιο επιτυχημένο άλμπουμ του αιώνα σε πωλήσεις από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του πουλώντας 235.000 αντίτυπα σε μόλις μια ημέρα και το δεύτερο ταχύτερο σε πωλήσεις άλμπουμ στην ιστορία με 520.000 αντίτυπα από την πρώτη μόλις εβδομάδα.

- Έχει μπει στο βιβλίο Guinness σημειώνοντας το ρεκόρ των 1,6 εκατομμυρίων εισιτηρίων τα οποία πουλήθηκαν σε μια μόλις ημέρα έπειτα από την ανακοίνωση της παγκόσμιας περιοδείας του το 2006.

- Είναι ο πιο επιτυχημένος άντρας καλλιτέχνης στον κόσμο, για την περίοδο 1998-2007, σύμφωνα με το «United World Chart».

- Είναι ο τρίτος πιο πολυπαιγμένος καλλιτέχνης στα βρετανικά ραδιόφωνα των τελευταίων 20 χρόνων, πίσω από τους Elton John και George Michael.

- Ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τα UFO και ό,τι σχετίζεται με τα μεταφυσικά φαινόμενα, ενώ ήταν θερμός fan της σειράς «The X-Files». Μάλιστα ισχυρίζεται ότι έχει δει UFO τρεις φορές -μέχρι τώρα- στη ζωή του.

- Έγινε πατέρας για πρώτη φορά σε ηλικία 38 ετών όταν η σύζυγός του Ayda Field γέννησε την κόρη τους Theodora Rose "Teddy" Williams στις 18 Σεπτεμβρίου 2012. Στα 40 του ωστόσο έγινε για δεύτερη φορά πατέρας όταν ήρθε στον κόσμο ο γιος τους Charlton Valentine Williams, στις 27 Οκτωβρίου 2014.

- Ο πατέρας του Pete Conway (Peter Williams), τραγουδούσε σε nightclub και έκανε stand up comedy. H μητέρα του Janet Williams ήταν ιδιοκτήτρια μιας pub στον ίδιο δρόμο του Port Vale Football club, ομάδα την οποία ακόμα υποστηρίζει ο Williams.

- Το πρώτο του σόλο single ήταν η διασκευή του «Freedom» του George Michael το οποίο σημείωσε μεγαλύτερη επιτυχία στα τσαρτ από ό,τι το αρχικό του George Michael.

- Έχει κάνει ντουέτο με την ηθοποιό Nicole Kidman στο album «Swing When You’re Winning». Το ντουέτο έγινε Νο1 στη Βρετανία. Η άλλη διάσημη εκδοχή του τραγουδιού «Something Stupid» ήταν με τον Frank Sinatra και την κόρη του Nancy Sinatra. Ο Frank Sinatra είναι μεγάλη επιρροή για τον Robbie.

- Όταν ένα περιοδικό δημοσίευσε άρθρο στο οποίο υποστήριζε ότι ο Williams δεν είναι straight, ο τραγουδιστής τους πήγε στα δικαστήρια και κέρδισε τη δίκη.

- Ο Williams έχει πουλήσει 57 εκατομμύρια album.

- Έχει κερδίσει 17 Brit Awards και το ρεκόρ του αυτό δεν έχει ακόμα καταρριφθεί από άλλον καλλιτέχνη.

- Οι μουσικές επιρροές του Williams περιλαμβάνουν τα είδη: pop, rock, pop rock, dance, Britpop, contemporary, jazz and swing, soft rock, hip hop, R&B, electro pop.
Keywords
Τυχαία Θέματα