NIVEA MEN και… Κάθε μέρα ξεκινάει με εσένα

Κάθε μέρα ξεκινάει με εσένα! Με νέο μότο και ανανεωμένη εμφάνιση η NIVEA MEN, η Νο1 μάρκα αντρικής περιποίησης στην Ελλάδα* αλλάζει και προκαλεί τον σύγχρονο άνδρα να εκμεταλλευτεί τη δύναμη που κρύβει μέσα του και να κάνει… «τον αγώνα παιχνίδι»!
Για τη NIVEA MEN ο άνδρας σήμερα έχει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται
για να ξεφύγει από τα στερεότυπα και τα ταμπού της ανδρικής περιποίησης. Μπορεί να αναδείξει τις δυνατότητές του και να κάνει το κάθε εμπόδιο πρόκληση, την κάθε επιτυχία κύπελλο και τον καθημερινό αγώνα… παιχνίδι!
Η NIVEA MEN σου δίνει τα εφόδια που χρειάζεσαι και η αλλαγή ξεκινάει…. με εσένα!
Στόχος της NIVEA MEN με την ανανεωμένη σειρά Originals είναι να προσφέρει στον άνδρα, μία ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης, σχεδιασμένη ειδικά για τις ανάγκες της ανδρικής επιδερμίδας, ώστε να νιώθουν οι ίδιοι καλά και να αναδεικνύουν τα ταλέντα τους!
Στο πλαίσιο της επικοινωνίας του νέου moto της μάρκας, αλλά και με στόχο την κινητοποίηση όλων των φίλων της NIVEA MEN να βρουν και να εκμεταλλευτούν τη δύναμη που κρύβουν μέσα τους η NIVEA MEN χορηγεί το πρωτάθλημα mini football Men’s League.
Το Men’s League είναι ένα ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα οργανωμένο για τους φίλους του αθλήματος, για να κάνουν παιχνίδι σε όλη την Ελλάδα! Το πρωτάθλημα το διοργανώνει η Libero η οποία εκπροσωπεί και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Minifootball στην Ελλάδα.
Γιατί σήμερα οι πραγματικοί «παίκτες» δεν εμφανίζονται μόνο σε επίσημα παιχνίδια. Οι NIVEA MEN του σήμερα κάνουν κάθε μέρα τον αγώνα παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον ίδιο τους τον εαυτό.
Για να μάθετε περισσότερα για το πρωτάθλημα Men’s League αλλά και τις υπόλοιπες ενέργειες της NIVEA MEN μπορείτε να επισκεφτείτε την ειδικά διαμορφωμένη σελίδα της μάρκας στο Facebook στη διεύθυνση https://www.facebook.com/#!/NIVEAMENGREECE/app_332511723538892 Επιπλέον η NIVEA MEN έχει δυναμική παρουσία στο διαδίκτυο με το δικό της κανάλι στο YouTube ( http://www.youtube.com/niveaformengreece), ενώ παράλληλα έχει ανανεώσει το site της ( http://www.niveamen.gr/) το οποίο πλέον περιέχει νέα χαρακτηριστικά αλλά και αναλυτικές οδηγίες για grooming και ανδρική περιποίηση.
* στις κατηγορίες ξύρισμα. προϊόντα ενυδάτωσης προσώπου, καθαρισμού προσώπου και after shaves
Keywords
Τυχαία Θέματα