Νέα αφρόλουτρα Palmolive Mediterranean Moments

Το αγαπημένο σας Palmolive ταξίδεψε σε όλη τη Μεσόγειο για να ανακαλύψει τα καλύτερα φυσικά συστατικά και να δημιουργήσει 3 απολαυστικά αφρόλουτρα, που θρέφουν την επιδερμίδα και αναζωογονούν τις αισθήσεις σας! Μέσα από τα νέα Palmolive Mediterranean Moments, το Palmolive συναντά τη Μεσογειακή Φύση, αλλά και την πολιτιστική κληρονομιά και σοφία των γυναικών της Μεσογείου, που χρησιμοποιούσαν αιθέρια έλαια από φρούτα και άνθη, για να περιποιηθούν και να ενυδατώσουν

την επιδερμίδα τους.

Τα ΝΕΑ αφρόλουτρα Palmolive Mediterranean Moments ενσωματώνουν όλη αυτή την κληρονομιά και, σε συνδυασμό με τη σύγχρονη επιστημονική γνώση, σας προσφέρουν μία πλούσια ενυδατική σειρά που φροντίζει την επιδερμίδα και ταξιδεύει τις αισθήσεις στα ζεστά αρώματα των διακοπών της Μεσογείου!

Αφεθείτε στη γοητεία των συστατικών και αρωμάτων της Μεσογείου!

Νέο αφρόλουτρο Palmolive Mediterranean Moments με Έλαιο Argan από το Μαρόκο και εκχύλισμα Αμυγδάλου.

Το Έλαιο Argan, επίσης γνωστό ως «υγρό χρυσάφι», παράγεται αποκλειστικά από τους καρπούς του δέντρου Argan, στην έρημο του Μαρόκου. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε και έχει θεραπευτικές & αντιγηραντικές ιδιότητες. Το Εκχύλισμα Αμυγδάλου, εκτός από τις ισχυρές αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, δίνει στο συγκεκριμένο αφρόλουτρο το μεθυστικό, λουλουδένιο του άρωμα!

Νέο αφρόλουτρο Palmolive Mediterranean Moments με εκχυλίσματα Βερίκοκου και Φράουλας από την Ιταλία.

Το Βερίκοκο είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και έχει μαλακτική δράση. Η σύνθεσή του είναι αναζωογονητική και ιδιαίτερα θρεπτική για το ξηρό δέρμα. Οι Φράουλες, επίσης γνωστές για τις θρεπτικές και αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες, προσφέρουν ένα υπέροχο, φρουτώδες άρωμα που θα τυλίξει γλυκά τις αισθήσεις σας!

Νέο αφρόλουτρο Palmolive Mediterranean Moments με Άνθη Κρίνου και Ροδοπέταλα από τη Μεσόγειο.

Τα Ροδοπέταλα χρησιμοποιούνται στην αρωματοθεραπεία αιώνες τώρα, καθώς και στη γαστρονομία. Το ντελικάτο τους άρωμα είναι γνωστό αντικαταθλιπτικό και ενισχύει την καλή διάθεση. Τα Άνθη Κρίνου συμβολίζουν την επιστροφή της ευτυχίας. Το άρωμά τους χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία για την αίσθηση αγνότητας και την κομψότητα που χαρίζει.

Νοιώστε τη Μαγεία της Μεσογείου στο μπάνιο σας!
Βρείτε τα νέα αφρόλουτρα στα καταστήματα σε συσκευασία 500ml και προτεινόμενη τιμή λιανικής 4,49€.

Keywords
Αναζητήσεις
club palmolive gr
Τυχαία Θέματα