“Πατέρας” έβαλε στην σειρά τα τρία του παιδιά και τα εκτέλεσε

19:45 21/6/2023 - Πηγή: Emea.gr

Ο 32χρονος Τσαντ Ντόμπερμαν, φέρεται να ομολόγησε στην αστυνομία ότι είχε σχεδιάσει από την Πέμπτη (σ.σ. 15/6) την τριπλή ανθρωποκτονία. Στην απαγγελία κατηγοριών την Παρασκευή (16/6), οι εισαγγελείς δήλωσαν πως πυροβόλησε και την μητέρα των παιδιών που προσπάθησε να προστατέψει τους γιούς της. Ο Ντέιβιντ Γκαστ, επικεφαλής της εισαγγελίας της Κλερμόντ δήλωσε πως ένα από τα τρία θύματα προσπάθησε να διαφύγει, τρέχοντας προς ένα χωράφι κοντά στο σπίτι της οικογένειας, συμπληρώνοντας πως ο« Ντόμπερμαν κυνήγησε το αγόρι, το έφερε πίσω στο σπίτι και το σκότωσε».

Την αστυνομία κάλεσε μια γυναίκα,

η μητέρα, η οποία φώναζε ότι «τα μωρά της είχαν πυροβοληθεί», ενώ ένας γείτονας τηλεφώνησε τρία λεπτά αργότερα αναφέροντας πως «ένα νεαρό κορίτσι τρέχει στο δρόμο φωνάζοντας ότι ο πατέρας μου σκοτώνει τους πάντες».

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, βρήκαν τον δράστη να κάθεται έξω σε ένα σκαλοπάτι και τον συνέλαβαν. Οι γιατροί προσπάθησαν να κάνουν ΚΑΡΠΑ στα παιδιά χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Ο δράστης, εμφανίστηκε αυτοπροσώπως για την απαγγελία κατηγορίας δολοφονίας Α’ Βαθμού (προσχεδιασμένη, εν ψυχρώ δολοφονία). Ορίστηκε ακρόαση στις 26 Ιουνίου. Η εγγύηση τέθηκε στα 20 εκατομμύρια δολάρια.

Το 2010, το ίδιο άτομο κατηγορήθηκε ότι έπνιξε τον πατέρα του, αλλά η υπόθεση απορρίφθηκε. H κομητεία Κλερμόντ βρίσκεται στην Πολιτεία του Οχάιο, όπου ισχύει η θανατική ποινή. Ο Εισαγγελέας ανέφερε μονάχα πως εξετάζονται όλες οι πιθανές κατηγορίες.

Keywords
Αναζητήσεις
pateras-evale-stin-seira-ta-tria-tou-paidia-kai-ta-ektelese.htm
Τυχαία Θέματα