Μεγάλη απογοήτευση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – Δεν τίθεται θέμα ηγεσίας

20:43 21/5/2023 - Πηγή: Emea.gr

Μεγάλη απογοήτευση επικρατεί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανακοίνωση των exit polls που κάνουν λόγο για θρίαμβο της Νέας Δημοκρατίας και μεγάλη ήττα για το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα.

Έκπληκτοι με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα δηλώνουν οι άνθρωποι στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με πηγές

του EmeaGR. Σε καμία περίπτωση δεν περίμεναν αυτού του είδους την εκλογική διαφορά, καθώς τα μηνύματα που εκλάμβαναν προεκλογικά ήταν διαφορετικά. Ο μεγάλος φόβος των περισσότερων είναι μήπως η διαφορά ξεπεράσει αυτή του 2019. Ωστόσο, αυτό που δηλώνουν είναι το ότι θα περιμένουν τα τελικά αποτελέσματα.

Ενδεικτικό της μεγάλης απογοήτευσης που επικρατεί είναι το γεγονός ότι σε ερώτηση του EmeaGR σχετικά με το ευνοϊκότερο σενάριο, δηλαδή το να λάβει ο ΣΥΡΙΖΑ το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό και η Νέα Δημοκρατία το μικρότερο, ένα στέλεχος της παράταξης απάντησε χαρακτηριστικά: «Αυτό είναι το καλύτερο σενάριο»;

Αυτό που κυριαρχεί στο μυαλό των ανθρώπων του ΣΥΡΙΖΑ είναι το πως θα καταφέρουν να διαχειριστούν το βαρύ αυτό αποτέλεσμα. Ωστόσο, πάρα τον έντονο προβληματισμό ακόμα δεν τίθεται θέμα ηγεσίας, καθώς τα στελέχη της παράταξης περιμένουν και δεύτερη εκλογική μάχη.

Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το εάν και πότε θα παρευρεθεί ο Αλέξης Τσίπρας στα γραφεία του κόμματος.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα