Η Epson παρουσιάζει τον πρώτo flatbed εκτυπωτή UV μικρού μεγέθους

10:43 25/1/2024 - Πηγή: Emea.gr

Ο flatbed Α4 εκτυπωτής UV SC-V1000 της Epson προσφέρει στις μικρές επιχειρήσεις έναν κομψό και προσιτό τρόπο για την εκτύπωση εικόνων υψηλής ποιότητας σε ένα ευρύ φάσμα υλικών.

Η Epson ανακοίνωσε έναν flatbed A4 εκτυπωτή UV εισαγωγικού επιπέδου ειδικά για να καλύψει τις ανάγκες των μικρών επιχειρήσεων στον κλάδο των προωθητικών υλικών. Εξαιρετικά κομψός και προσιτός, ο SureColor V1000 μπορεί να εκτυπώσει σχεδόν σε οποιαδήποτε σκληρή επιφάνεια, καθιστώντας

τον ιδανικό για τη δημιουργία διαφημιστικών και εξατομικευμένων αντικειμένων. Ο SC–V1000 θα ενδιαφέρει ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων, από καταστήματα λιανικής πώλησης φωτογραφιών και κατασκευαστές μικροαντικειμένων, μέχρι καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου και αξιοθέατα με πολλούς επισκέπτες, όπως θεματικά πάρκα.

 

Βασισμένος στη βραβευμένη τεχνολογία SureColor της Epson, ο SC–V1000 μπορεί να εκτυπώσει απευθείας σε ένα ευρύ φάσμα υλικών με πάχος έως και 70 mm, όπως ακρυλικά, πολυανθρακικά, PVC, αλουμίνιο, μέταλλο, πολυεστέρα, αφρολέξ, styrene, ξύλο και πετρώματα. Διαθέτοντας ένα ενσωματωμένο σύστημα μελανιών με 6 χρώματα (CMYK συν λευκό και βερνίκι), η SC–V1000 παράγει εξαιρετικά ακριβείς και λεπτομερείς εικόνες, οι οποίες μπορούν εύκολα να παραμετροποιηθούν. Με εξαιρετικά συμπαγές μέγεθος (699mm x 699mm), ο εκτυπωτής τοποθετείται εύκολα στους περισσότερους συνηθισμένους πάγκους εργασίας και γραφείων για επιτραπέζιους υπολογιστές και, καθώς δεν απαιτείται χώρος πίσω από τη μονάδα, μπορεί να τοποθετηθεί σε γωνίες ή στον τοίχο.

Σχεδιασμένος για να είναι προσιτός για τις μικρές επιχειρήσεις, ο SC–V1000 είναι επίσης εξαιρετικά εύκολος στη λειτουργία και τη συντήρηση, με ένα αυτόματο σύστημα καθαρισμού, που ενεργοποιείται μέσω μιας διαισθητικής και απλής οθόνης αφής, η οποία αποτρέπει την ανάγκη για χειροκίνητη συντήρηση. Η χρήση του Συστήματος Συσκευασίας Αντικαταστάσιμων Μελανιών (Replaceable Ink Pack System – RIPS) της Epson καθιστά εξαιρετικά εύκολη την αντικατάσταση των μελανιών. Ο SC–V1000 διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα φιλτραρίσματος αέρα και λειτουργία μείωσης των οσμών ως βασικό εξοπλισμό. Ο SC–V1000 προσφέρει επιλογές συνδεσιμότητας USB ή Wi–Fi και συνοδεύεται από το λογισμικό Epson Edge Print RIP, σύνδεση στο Epson PORT και τριετή εγγύηση για εξασφάλιση της αξιοπιστίας του.

«Η Epson είναι στην ευχάριστη θέση να εισχωρήσει στην αγορά των συμπαγών flatbed εκτυπωτών επιγραφών UV με τον SC-V1000», δήλωσε ο Chris Davies, Product Manager, Epson Europe. «Σχεδιασμένος με γνώμονα την αγορά προωθητικών υλικών, είναι ένας συμπαγής και προσιτός flatbed εκτυπωτής UV επιγραφών με μια σειρά από μοναδικά χαρακτηριστικά της Epson και ικανός για εκτύπωση υψηλής ποιότητας σε ένα ευρύ φάσμα υλικών.»

Ο SC-V1000 θα είναι διαθέσιμος σε όλη την Ευρώπη από τους μεταπωλητές της Epson από τον Ιούλιο του 2024.

Keywords
Αναζητήσεις
i-epson-parousiazei-ton-proto-flatbed-ektypoti-uv-mikrou-megethous.htm
Τυχαία Θέματα