Sniper: Ο Άβαξ αντεπιτίθεται (στα κρυφά) και ο Μέγας Ζλάταν!

09:50 22/2/2023 - Πηγή: Emea.gr

Μεγαλεπήβολα τα σχέδια της διοίκησης του Άβακα, όπως ανακοινώθηκε σε κλειστό (;) δημοσιογραφικό γεύμα! Μάλλον θα πρέπει (όπως φαίνεται) να γνωριστούμε (ξανά) όλοι με όλους! Τέλος πάντων!

Πάμε στα δικά μας τώρα. Όπως λοιπόν είπε η διοίκηση του Άβακα, το 2023 θα είναι πολύ δυνατό και μπορεί η ανάπτυξη να γράψει ακόμη και +40%! Καθόλου άσχημα!

Μεγαλεπήβολα (επίσης) και τα σχέδια της Emirates για την Ελλάδα! Όπως ανακοινώθηκε εχθές, μεταξύ άλλων, η αεροπορική εταιρεία

παραμένει προσηλωμένη στην ελληνική αγορά και προσβλέπει στην περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας της με την Ελλάδα.

Μάλιστα, ο νέος Διευθυντής της Emirates για την Ελλάδα και την Αλβανία, Ibrahim Ghanim, χαρακτήρισε τη χώρα μας ως μια στρατηγική αγορά για την αεροπορική εταιρεία.

Περίεργα στο μεταξύ πράγματα συμβαίνουν στην ασφαλιστική αγορά με τις εταιρείες του κλάδου, όπως φαίνεται, να αδυνατούν να κατανοήσουν τις ευκαιρίες που παρουσιάζει η νέα εποχή και παραμένουν προσκολλημένοι στο παρελθόν! Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Εθνική Ασφαλιστική, αλλά μην πούμε τώρα τίποτα άλλο!

Λάρισα… Λάρισα… μόνο αυτό να δούμε από τον Μέγα Ζλάταν που ετοιμάζεται να ρίξει (επενδυτική) άγκυρα (και) στη Λάρισα. Λέτε να πάρει και την ΑΕΛ… ικανό τον έχω. Καμιά φορά η τρέλα ενός ανθρώπου μπορεί να αλλάξει τα πάντα! Πλάκα θα έχει. Προς το παρών βέβαια μόνο σενάρια (όπως συνήθως).

Και όμως γίνονται θαύματα! Οι Έλληνες του εξωτερικού (εκείνοι ντε που έφυγαν το 2015) ετοιμάζονται (σιγά… σιγά) να επιστρέψουν πίσω! Το δέλεαρ μεγάλο, αλλά και οι εταιρείες στρώνουν κόκκινο χαλί, καθώς υπάρχει (μεγάλη) λειψανδρία στην εγχώρια εσωτερική αγορά εργασίας!

Εις αύριο τα σπουδαία!

Keywords
Τυχαία Θέματα