Justin Bieber: Το παιδί-θαύμα μεγάλωσε -δύσκολα- και αποχωρεί (;) από τη μουσική

14:09 9/4/2023 - Πηγή: Emea.gr

Το απόλυτο rollercoaster θυμίζει η καριέρα του JustinBieber, με εναλλαγές από την απόλυτη δόξα στις καταχρήσεις, κι από τα κέρδη εκατομμυρίων στις σκέψεις για αποχώρηση από τη μουσική.

Ο γεννημένος το 1994 στον Καναδά τραγουδιστής είδε την καριέρα του στη μουσική βιομηχανία να ξεκινάει από την εποχή που ο ίδιος ήταν παιδί, όταν ανέβασε βίντεο τραγουδώντας στο YouTube το 2007. Η αποδοχή του κοινού ήταν μεγάλη και το 2008 υπέγραψε συμβόλαιο με την Island Records.

Από

τότε, ο Bieber έχει κυκλοφορήσει αρκετά άλμπουμ και τραγούδια, όπως τα “Baby”, “Sorry” και “LoveYourself”. Έχει κερδίσει αρκετά μουσικά βραβεία, συμπεριλαμβανομένων δύο Grammy Awards, και έχει πουλήσει περισσότερα από 150 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.

Πίσω όμως από τη «λαμπερή βιτρίνα», τα πράγματα δεν ήταν όπως έδειχναν. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι την ώρα που η καριέρα του εκτοξευόταν, ο ίδιος βυθιζόταν στα ναρκωτικά και τις καταχρήσεις, ενώ αποκάλυψε ότι ήταν κακοποιητικός απέναντι στις γυναίκες με τις οποίες είχε σχέση.

Στην οικονομική του κατάσταση, ο Bieber είναι ένας από τους πλουσιότερους τραγουδιστές της σύγχρονης μουσικής βιομηχανίας, με μια εκτίμηση του πλούτου του στα 285 εκατομμύρια δολάρια το 2021 σύμφωνα με το CelebrityNetWorth.

Εκτός από τη μουσική καριέρα του, ο Bieber έχει επίσης επενδύσει σε διάφορες επιχειρήσεις. Το 2011, δημιούργησε την BieberVentures, η οποία επενδύει σε διάφορα έργα, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων του ίδιου, όπως ένα βιβλίο μνήμης και ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του. Έχει το δικό του άρωμα, τη δική του εταιρεία ρούχων ενώ το 2020 ξεκίνησε τη δική του σειρά το “Justin Bieber: Seasons” στο YouTube. Πρόσφατα πούλησε τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών του έναντι 200 εκατ. δολαρίων.

Η κίνηση αυτή δημιούργησε φήμες ότι σκέφτεται να αποσυρθεί από το τραγούδι. Φήμες που το τελευταίο διάστημα ακούγονται όλο και πιο έντονα, εξαιτίας και των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Ο δημοφιλής τραγουδιστής αποκάλυψε ότι υποφέρει από σύνδρομο Ramsay Hunt που έχει ως αποτέλεσμα της παράλυση της μιας πλευράς του προσώπου του, με αποτέλεσμα να ακυρώσει πολλές συναυλίες του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι θαυμαστές του ελπίζουν να μην έχει και ο Justin Bieber την κατάληξη πολλών παιδιών-θαυμάτων που είδαν την ζωή τους και την καριέρα τους να καταρρέει. 

* Το άρθρο δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στη Business Voice #13

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα