Firmao CRM: Η επανάσταση της διαχείρισης για τις σύγχρονες επιχειρήσεις

11:25 11/2/2024 - Πηγή: Emea.gr

Κατά την καθημερινή διαχείριση μιας επιχείρησης, αντιμετωπίζουμε πολλές προκλήσεις που μπορούν να ξεπεραστούν με επιτυχία με τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας. Το σύστημα Firmao CRM είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα ενός εργαλείου που προσφέρει πρακτικές λύσεις για διάφορες πτυχές της επιχειρηματικής λειτουργίας. Από την αυτοματοποίηση διαδικασιών, τη δημιουργία αναφορών, τη διαχείριση δεδομένων, μέχρι την επαφή με τους πελάτες και τη συνεργασία μεταξύ των εργαζομένων – το Firmao CRM αποδίδει καλά

σε κάθε μία από αυτές τις κατηγορίες, παρέχοντας ολοκληρωμένη υποστήριξη στις επιχειρήσεις.

Διάβασε εδώ την Business Voice του Σαββάτου

Η Firmao είναι πολωνικό λογισμικό το οποίο κερδίζει δημοτικότητα όχι μόνο στην πολωνική αγορά εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά χρησιμοποιείται επίσης από χιλιάδες πελάτες σε ξένες αγορές. Οι χρήστες του συστήματος είναι υπάλληλοι τόσο μικρών όσο και μεσαίων επιχειρήσεων παραγωγής, πωλήσεων, υπηρεσιών και εμπορίου. Χάρη στον αρθρωτό σχεδιασμό του, το σύστημα Firmao CRM παρέχει μια μοναδική δυνατότητα γρήγορης και εύκολης προσαρμογής στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε εταιρείας. Το Firmao είναι η ευρωπαϊκή εναλλακτική λύση σε αμερικανικά συστήματα όπως το Salesforce, το HubSpot, το ινδικό Zoho ή το ρωσικό Bitrix24.

Βελτίωση των καθημερινών δραστηριοτήτων

Για να κατανοήσουμε καλύτερα τη χρησιμότητα του Firmao CRM, ας δούμε αν ένα σύστημα CRM μπορεί να διευκολύνει και να βελτιώσει τις λειτουργίες:

Ευκαιρίες πωλήσεων

Ο πελάτης αποτελεί βασικό στοιχείο για την επιτυχία μιας επιχείρησης- η δημιουργία εσόδων και η διατήρηση της οικονομικής σταθερότητας της επιχείρησης εξαρτώνται από τις αγοραστικές αποφάσεις του. Η Firmao σας επιτρέπει να συλλέγετε και να αποθηκεύετε όλα τα δεδομένα των πελατών σας σε ένα μέρος. Αυτό θα σας δώσει εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τους πελάτες σας, τις προτιμήσεις και τις συναλλαγές τους. Αυτό θα σας επιτρέψει να κατανοήσετε καλύτερα και να προσαρμόσετε τις δραστηριότητες πωλήσεών σας στις ανάγκες τους.

Η Firmao επιτρέπει την αυτόματη κατανομή των leads/ευκαιριών πώλησης στους πωλητές της εταιρείας για την προώθηση της διαδικασίας πωλήσεων. Αυτό μπορεί, επίσης, να αυτοματοποιηθεί – η μετάβαση μεταξύ των σταδίων μπορεί να εξαρτάται από ορισμένες προϋποθέσεις, π.χ. την ολοκλήρωση όλων των στοιχείων μιας καθορισμένης λίστας εργασιών.

Διάβασε εδώ την Business Voice του Σαββάτου

Επικοινωνία

Πολλές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν προκλήσεις όσον αφορά την επικοινωνία και τη συνεργασία μεταξύ διαφορετικών τμημάτων, γεγονός που συχνά οδηγεί σε αναποτελεσματικότητα, επανάληψη εργασιών και λάθη στην εξυπηρέτηση των πελατών. Η λύση σε αυτά τα προβλήματα είναι η χρήση του συστήματος Firmao CRM, το οποίο παρέχει ένα εργαλείο για την υποστήριξη της εσωτερικής επικοινωνίας και της συνεργασίας μεταξύ των τμημάτων. Το σύστημα CRM διασφαλίζει ότι όλοι οι εργαζόμενοι έχουν πρόσβαση σε ενημερωμένες πληροφορίες για τους πελάτες.

Κινητικότητα και προσβασιμότητα

Ένα σύστημα CRM που βασίζεται στο cloud παρέχει πολλά οφέλη. Η πρόσβαση στο σύστημα από οπουδήποτε και από διάφορες συσκευές καθιστά τις επιχειρήσεις πιο ευέλικτες. Το συνδρομητικό μοντέλο εξαλείφει την ανάγκη επένδυσης σε δαπανηρή υποδομή και συντήρηση, γεγονός που μεταφράζεται σε πραγματική οικονομική εξοικονόμηση.

Όταν το λογισμικό εκτελείται στο σύννεφο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιαδήποτε συσκευή με πρόσβαση στο διαδίκτυο. Αυτό επιτρέπει στους υπαλλήλους μιας εταιρείας να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα και τις εφαρμογές τους από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή. Εκτός του ότι είναι ένα πρόγραμμα που βασίζεται στο cloud, το σύστημα Firmao CRM δεν απαιτεί επένδυση σε ακριβό υλικό – το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα λειτουργικό πρόγραμμα περιήγησης για να διαχειρίζεστε την επιχείρησή σας αποτελεσματικά και με ασφάλεια.

Πολυλειτουργικότητα χάρη σε περισσότερες από 1.000 ενσωματώσεις!

Το σύστημα Firmao CRM χαρακτηρίζεται από ένα πλούσιο σύνολο ενοποιήσεων, το οποίο το καθιστά ένα εργαλείο προσαρμοσμένο σε ποικίλες επιχειρηματικές ανάγκες.

Η ενσωμάτωση με λογιστικά συστήματα, εισερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, εργαλεία επικοινωνίας ή εφαρμογές αυτοματοποίησης μάρκετινγκ καθιστά το Firmao CRM το κεντρικό σημείο για τη διαχείριση ολόκληρης της επιχείρησης, εξασφαλίζοντας ομαλές και συνεπείς λειτουργίες. Επιπλέον, ο συνδυασμός του Firmao CRM με το Zapier, τον σύνδεσμο μεταξύ των διαφόρων εφαρμογών, επεκτείνει το εύρος των ενοποιήσεων σε περισσότερες από 5.000.

Διάβασε εδώ την Business Voice του Σαββάτου

Τιμοκατάλογος

Το σύστημα Firmao CRM διατίθεται σε τρεις εκδόσεις άδειας χρήσης:

Standard – 21 € ανά χρήστη/μήνα,
Professional – 39 € ανά χρήστη/μήνα,
Enterprise – 75 € ανά χρήστη/μήνα.

Επιλέξτε ένα από αυτά και προσαρμόστε το σύστημα CRM στις ανάγκες της εταιρείας σας! Και αν επιλέξετε ετήσια συνδρομή, θα απολαύσετε έκπτωση έως και 23%!

Δοκιμάστε το σήμερα!

Ανακαλύψτε το σύστημα Firmao CRM με μια δωρεάν περίοδο δοκιμής 14 ημερών! Αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία να διαπιστώσετε με τα μάτια σας πώς αυτό το εργαλείο μπορεί να βελτιώσει τη διαχείριση της επιχείρησής σας, χωρίς καμία υποχρέωση και χωρίς κόστος. Δοκιμάστε όλες τις λειτουργίες και δείτε πώς το Firmao μπορεί να υποστηρίξει τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ, τη διαχείριση έργων και πολλά άλλα.

Keywords
Αναζητήσεις
firmao-crm-i-epanastasi-tis-diacheirisis-gia-tis-sygchrones-epicheiriseis.htm
Τυχαία Θέματα