Deree: Μεταπτυχιακά που συνδυάζουν υψηλό ακαδημαϊκό υπόβαθρο με ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών

Σε απόφοιτους προπτυχιακών προγραμμάτων που επιθυμούν να αποκτήσουν υπεύθυνη εξειδίκευση στον τομέα τους, όσο και σε εργαζομένους που επιδιώκουν να κάνουν στροφή στη μέχρι τώρα σταδιοδρομία τους και να διευρύνουν τους επαγγελματικούς τους ορίζοντες απευθύνονται τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Deree – The American College of Greece.

Ταυτόχρονα, το διδακτικό προσωπικό του Deree διαθέτει υψηλή κατάρτιση

και δεσμεύεται να υποστηρίξει την ακαδημαϊκή και επαγγελματική εξέλιξη των φοιτητών, παρέχοντας πρόσβαση σε διαδεδομένους κλάδους όπως αυτούς της Ψυχολογίας, της Επικοινωνίας, της Εκπαίδευσης αλλά και της Πληροφορικής. Με αυτό τον τρόπο, οι μεταπτυχιακοί σπουδαστές του Deree θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων μεταπτυχιακών προγραμμάτων που ξεχωρίζουν για το ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών τους, την εφαρμογή γνώσης στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον, καθώς και την εμπειρία μάθησης με το βλέμμα στραμμένο προς το μέλλον.

Πιο συγκεκριμένα, στον τομέα της Ψυχολογίας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν: Το μεταπτυχιακό στην Εφαρμοσμένη Εκπαιδευτική Ψυχολογία, το οποίο απευθύνεται σε επαγγελματίες της Ψυχολογίας αλλά και του ευρύτερου τομέα της Εκπαίδευσης. Για όσους επιθυμούν να εξειδικευτούν στη συμβουλευτική ψυχολογία και ψυχοθεραπεία, το πρόγραμμα Κλινικής Ψυχολογίας συνδυάζει θεωρητική γνώση και πρακτική άσκηση και ενσωματώνει τις βασικές θεωρητικές σχολές ψυχολογίας στην ψυχοθεραπευτική διαδικασία. Τέλος, το δυναμικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Οργανωσιακής Ψυχολογίας παρέχει σημαντικές γνώσεις καθώς και επιστημονικές μεθόδους της ψυχολογίας και των πρακτικών δεξιοτήτων που απαιτούνται για τη διερεύνηση θεμάτων κρίσιμης σημασίας για τα άτομα, τους οργανισμούς και την κοινωνία μας.

Αναφορικά με τον τομέα της Επικοινωνίας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 3 καινοτόμα μεταπτυχιακά προγράμματα. Μέσα από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στον τομέα της Ψηφιακής Επικοινωνίας και των Social Media, θα έρθουν σε επαφή με τις πρακτικές της αγοράς και της ψηφιακής εξέλιξης σε σπουδές υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου, με σκοπό να προετοιμαστούν κατάλληλα για την ένταξή τους στην αγορά εργασίας. Σχετικά με το εξειδικευμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, μέσω του οποίου προσφέρεται υψηλό επίπεδο γνώσεων με εφαρμογή σε πλήθος επαγγελματικών κλάδων, δίνεται στους σπουδαστές η δυνατότητα απόκτησης εμπειρίας μέσω πρακτικής άσκησης σε καταξιωμένες εταιρείες επικοινωνίας και δημόσιων σχέσεων. Τέλος, όσοι επιλέξουν να φοιτήσουν στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Επικοινωνίας και Διαφήμισης, θα αποκτήσουν μοναδικά εφόδια που θα αξιοποιηθούν τόσο στη δημιουργική όσο και τη στρατηγική πλευρά της διαφήμισης, με αποτέλεσμα οι απόφοιτοι του προγράμματος να αποκτήσουν τα προσόντα για να επανδρώσουν ως στελέχη διαφημιστικές εταιρείες ή τμήματα Marketing μεγάλων οργανισμών.

Στον κλάδο της Εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες που ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τη διδασκαλία της αγγλικής ως ξένης γλώσσας (TESOL) θα έχουν πρόσβαση στην ψηφιακή τεχνολογία και στις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, ενώ, ύψιστης σημασίας αποτελεί η απόκτηση της διεθνούς πιστοποίησης CertTESOL που χορηγεί το Trinity College του Λονδίνου. Το δεύτερο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στον κλάδο της εκπαίδευσης, Σχεδιασμός Μάθησης και Τεχνολογίας, διερευνά τις βέλτιστες πρακτικές και τάσεις στην πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση, στις εταιρείες και στους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Tέλος, στον τομέα της Πληροφορικής, το μεταπτυχιακό στην Επιστήμη Δεδομένων προσφέρει στους φοιτητές εξειδικευμένες γνώσεις και πρακτικές ικανότητες στην επιστήμη των Big Data, με απώτερο στόχο να αποκτήσουν εφόδια για μία επιτυχημένη καριέρα στην Τεχνολογία Πληροφορικής (IT). Στο εν λόγω πρόγραμμα, οι συμμετέχοντες θα μάθουν να χειρίζονται μεγάλους όγκους δεδομένων και θα αποκτήσουν εξοικείωση με διαφορετικούς τύπους δεδομένων ώστε να τα μετατρέπουν σε πληροφορίες, λύσεις και εργαλεία, που θα ενισχύουν τη διαδικασία λήψης αποφάσεων σε οργανισμούς.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερα για τα προγράμματα, τα οποία ξεκινούν στις 9 Ιανουαρίου 2024, τις εγγραφές αλλά και τις προσφερόμενες υποτροφίες εδώ.

Keywords
Αναζητήσεις
deree-metaptychiaka-pou-syndyazoun-ypsilo-akadimaiko-ypovathro-me-evelikto-programma-spoudon.htm
Τυχαία Θέματα