Beiersdorf Hellas: Σημαντική πρωτοβουλία με την υπογραφή της Χάρτας Διαφορετικότητας

Η εταιρία προχώρησε σε σημαντική πρωτοβουλία, υπογράφοντας τη Χάρτα Διαφορετικότητας /Diversity Charter Greece, μία πρωτοβουλία της
Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Κομισιόν), που υλοποιείται από το ΚΕΑΝ (Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων), σε συνεργασία με το Ινστιτούτο για τη Διαφορετικότητα και την Ενσωμάτωση – D & I, για την προώθηση της Διαφορετικότητας στις Ελληνικές επιχειρήσεις.

H κουλτούρα της διαφορετικότητας και της συμπερίληψης του Diversity Charter Greece δομείται μέσα από τους έξι πυλώνες του φύλου, της ηλικίας, της φυλής/χρώματος, της αναπηρίας/χρόνιας πάθησης,

της εθνικής/ εθνοτικής καταγωγής, καθώς και του σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου.

Όπως τονίζει η Βάνα Μακρυγιάννη, Senior HR Business Partner Greece &Israel, η κίνηση αυτή έρχεται στο πλαίσιο των κινήσεων της εταιρίας για την εργασιακή ισότητα.

«Μέσω της υπογραφής της Χάρτας Διαφορετικότητας του Diversity Charter Greece, η Beiersdorf Hellas αντιτίθεται στις εργασιακές διακρίσεις και δηλώνει έμπρακτα τη δέσμευσή της στην εργασιακή ισότητα, μέσα από αξίες και θεσμούς, εξασφαλίζοντας ένα περιβάλλον ίσων ευκαιριών μεταξύ των εργαζομένων».

Ο Πρόεδρος του ΚΕΑΝ και Ιδρυτής του Diversity Charter Greece, Σταύρος Μηλιώνης, στάθηκε στο ότι η Χάρτα Διαφορετικότητας θα συνδράμει ως προς την «εμπέδωση» της διαφορετικότητας στο ελληνικό εργασιακό περιβάλλον.

«Η Beiersdorf Hellas, μία από τις 160 και πλέον θυγατρικές της εταιρείας περιποίησης δέρματος Beiersdorf AG, η οποία εδρεύει στο Αμβούργο της Γερμανίας, έγινε μέλος της Χάρτας Διαφορετικότητας για ελληνικές επιχειρήσεις. Η επιχείρηση, έχει ήδη επενδύσει σημαντικά στο σεβασμό της διαφορετικότητας και στη δημιουργία περιβάλλοντος πλήρους ένταξης όλων πολυεπίπεδα, διεθνώς αλλά και στη χώρα μας.

Είμαστε σίγουροι ότι η προσθήκη τους στο μεγάλο δίκτυο της Χάρτας Διαφορετικότητας για ελληνικές επιχειρήσεις, θα ενισχύσει τους στόχους μας και θα συνδράμει σημαντικά στη διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος πλήρους αποδοχής. Τους καλωσορίζουμε».

Keywords
Αναζητήσεις
beiersdorf-hellas-simantiki-protovoulia-me-tin-ypografi-tis-chartas-diaforetikotitas.htm
Τυχαία Θέματα