Τα Early Learning Centre στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Τα Early Learning Centre τα καταστήματα παιχνιδιών που κάνουν τη μάθηση διασκέδαση, φέτος τα Χριστούγεννα καλούν τους μικρούς τους φίλους να κάνουν όλοι μαζί τα Χριστούγεννα μαγικά για τα Παιδικά Χωριά SOS.

Από τις 5/12 έως και τις 16/12 στα καταστήματα ELC Αττικής: Γλυφάδας , Νέας Ερυθραίας, Ψυχικού, The Mall Athens,

Χαλανδρίου θα υπάρχει ειδικός κάδος όπου όλοι οι επισκέπτες θα μπορούν να τοποθετήσουν τα παλιά τους παιχνίδια, που είναι σε καλή κατάσταση, για να διατεθούν για τις ανάγκες των Παιδικών Χωριών SOS.

Σε αυτές τις 2 εβδομάδες χαράς και προσφοράς μέσα στα καταστήματα ELC θα υπάρχουν προγραμματισμένες εκδηλώσεις για τους μικρούς μας φίλους που θα συμμετέχουν, στο να κάνουν τα Χριστούγεννα μαγικά για τους άλλους. Το Παιχνιδαγωγείο με την έμπειρη ομάδα του θα διοργανώσει μια σειρά από παιχνίδια σε όλα τα καταστήματα, ενώ θα διαβάσουμε και εκπληκτικά παραμύθια από τις εκδόσεις Άγκυρα, Πατάκη και Ψυχογιός μαζί με τους δημιουργούς τους!

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη χαρά της προσφοράς μέσα από εκπαιδευτικές δραστηριότητες που θα τα κάνουν να διασκεδάσουν και να χαρούν! Αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων μπορείτε να βρείτε σε όλα τα καταστήματα early learning centre.

Όλα τα παιχνίδια που θα συγκεντρωθούν καθώς και μέρος των εσόδων από τις ημέρες των εκδηλώσεων θα διατεθούν για τη κάλυψη των αναγκών των Παιδικών Χωριών SOS.

Τα Early Learning Centre με 37 έτη εμπειρίας στο κόσμο του παιχνιδιού κατασκευάζουμε και πωλούμε παιχνίδια που εμπνέουν τα παιδιά να αναπτυχθούν σωστά και να αναπτύξουν τα ταλέντα τους. Παιχνίδια που θα κάνουν τη μάθηση διασκέδαση και ταυτόχρονα θα βοηθήσουν τα παιδιά να γίνουν όσα περισσότερα μπορούν!Τα παιχνίδια μας είναι ελεγμένα, ασφαλή και ειδικά σχεδιασμένα για να κάνουν τη μάθηση διασκέδαση!

Με 26 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα τώρα κάποιο είναι κοντά σας για να φωνάξετε μαζί με τα παιδιά σας «Παίξε για να μάθεις!».

Καταστήματα:

-Νέας Ερυθραίας ,Τατοϊου 102 τηλ: 210-6255777-Γλυφάδας: Λ.Βουλιαγμένης 168, τηλ: 210-8940911-Ψυχικό: Ομήρου 9, τηλ: 210-6749811-Χαλάνδρι: Λ.Πεντέλης 10, τηλ: 210-6897465-Μαρούσι: Εμπορικό κέντρο The Mall Athens , τηλ: 210-6300328-Καρόλλου: Καρόλλου Ντηλ 20, Θεσσαλονίκη, τηλ: 2310-276225-Φλόριντα 2: 11οχλμ οδού Θεσσαλονίκης –αεροδρομίου , τηλ: 2310-475535

Και σε ακόμα 19 σημεία σε όλη την Ελλάδα...

Λίγα λόγια για τα Παιδικά Χωριά SOS

Τα Παιδικά Χωριά SOS, είναι ειδικά αναγνωρισμένο Φιλανθρωπικό Σωματείο (ΝΠΙΔ), που έχει σκοπό να προστατεύει παιδιά, τα οποία για σοβαρούς κοινωνικούς λόγους στερούνται μόνιμα τη φροντίδα των φυσικών τους γονιών. Από το 1949 τα Παιδικά Χωριά SOS διεθνώς προστατεύουν παιδιά σε μια μακρόχρονη, συνεχή και σταθερή βάση που ξεκινά από την παιδική ηλικία και συνεχίζεται και μετά την ενηλικίωση τους.

Στην Ελλάδα, το πρώτο Παιδικό Χωριό SOS ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1982. Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος είναι μέλος του SOS-KINDERDORF INTERNATIONAL και έχουν βραβευθεί από την Ακαδημία Α

Keywords
Αναζητήσεις
elc νεα ερυθραια, λ. βουλιαγμενης 168 γλυφαδα καταστημα με παιδικα
Τυχαία Θέματα