iTunes 11, Νέο Interface και καλύτερη ενσωμάτωση του iCloud

Goodbyte

Το iTunes, το πρόγραμμα το οποίο έχει το ρόλο συντονιστή των Apple συσκευών σας, το ρόλο music player, αλλά και το ρόλο ηλεκτρονικού καταστήματος για την Apple, λαμβάνει την επόμενη καθιερωμένη αναβάθμισή του, φτάνοντας αισίως στην 11η έκδοση.

Οι φετινές αλλαγές δεν είναι ριζοσπαστικές, ωστόσο βελτιώνουν

για ακόμα μία φορά την εμπειρία χρήσης του προγράμματος. Πρώτα πρώτα έχουμε το νέο User Interface, το οποίο έχει γίνει ποιο απλό και δίνει έμφαση στο περιεχόμενό σας, δηλαδή στα βιβλία της ταινίες και την μουσική. Το iCloud και η μουσική οφείλουν να τα πηγαίνουν καλά. Έτσι, στη νέα έκδοση έχει βελτιωθεί η ενσωμάτωση του iCloud, παράλληλα με την συνεργασία της υπηρεσίας με το iTunes Match, ώστε να μην χρειάζεται να έχετε αποθηκευμένα στον σκληρό σας δίσκο ατελείωτα GBs.

Στην συνέχεια, ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι το Up-Next. Αυτό σας δίνει την δυνατότητα να καθορίσετε με ένα click το επόμενο τραγούδι που θέλετε να ακούσετε, ανεξάρτητα αν αυτό ανήκει στην Playlist που παίζει ή όχι.

Ο νεός mini player είναι και αυτός αναβαθμισμένος. Είναι εκ νέου σχεδιασμένος, ενώ πλέον μπορείται απευθείας από τον mini Player να αναζητήσετε ένα κομμάτι ή εναν καλλιτέχνη και να τον προσθέσετε στην λίστα σας. Επιπλέον, η ίδια η αναζήτηση είναι αρκετά καλύτερη, δίνοντας αποτελέσματα, τόσο για τραγούδια, όσο και για καλλιτέχνες ή albums.

Το νέο iTunes βρίσκεται ήδη της σελίδα της Apple και μπορείται να το κατεβάσετε με ένα click εδώ.

Το παρόν άρθρο iTunes 11, Νέο Interface και καλύτερη ενσωμάτωση του iCloud αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα