Windows Blue, Ετοιμάζονται για κυκλοφορία το 2013;

Goodbyte

Έχει περάσει μόλις ένας μήνας από την επίσημη κυκλοφορία του νέου λειτουργικού της Microsoft, των Windows 8, και ήδη η εταιρεία αναπτύσσει τον αντικαταστάτη τους! Μα είναι τρελοί αυτοί οι Αμερικάνοι ή έχουν κάτι άλλο στο μυαλό τους;

Σύμφωνα με το theverge, το οποίο έχει επικοινωνία με άτομα μέσα από την MS, η εταιρεία

θέλει να αλλάξει το πλάνο των αναβαθμίσεων που ίσχυε μέχρι σήμερα, δηλαδή updates κάθε 3 περίπου χρόνια και το ενδιάμεσο γεμίζουν Service Packs. Πλέον το πλάνο θα έχει ετήσια updates και φαίνεται πως θα ξεκινήσει στα μέσα του επόμενου έτους με τα Windows Blue.

Η νέα αυτή έκδοση θα έχει αλλαγές στο περιβάλλον εργασίας(UI), αλλά και διαφορές στην τιμή. Σκοπός της εταιρείας είναι το λειτουργικό αυτό να εγκατασταθεί από όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα. Αυτό θα πραγματοποιηθεί μέσω επιθετικής τιμολογιακής πολιτικής, δηλαδή η νέα έκδοση θα έχει είτε πολύ χαμηλή τιμή, ή θα προσφέρεται ακόμα και δωρεάν!

Παράλληλα με την κυκλοφορία της νέας έκδοσης, η Microsoft θα δώσει στους developers το νέο SDK, ενώ παράλληλα θα σταματήσει να δέχεται εφαρμογές σχεδιασμένες αποκλειστικά για τα Windows 8, επιβάλλοντας σε προγραμματιστές και χρήστες να στραφούν στα Windows Blue.

Δεν έχουμε ακόμα ακούσει τίποτα επίσημα από την Microsoft, αλλά να είστε σίγουρο πως όταν πάρει κάτι το αυτί μας θα το μοιραστούμε μαζί σας!

Το παρόν άρθρο Windows Blue, Ετοιμάζονται για κυκλοφορία το 2013; αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα