e-FOOD.gr, Συνεχίζουμε να #tromeparea για καλό σκοπό!

Goodbyte

Την Τετάρτη 11 Ιουνίου, στο πλαίσιο της δράσης #tromeparea, το e-FOOD.gr σε συνεργασία με την Domino’s Pizza προσέφερε 300 γεύματα αγάπης σε 11 φορείς φιλοξενίας παιδιών, με την υποστήριξη του ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Πιο αναλυτικά www.e-food.gr βρέθηκε στον Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιού, στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Δυτικής Αττικής “Η Ελπίδα”, στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων

Νοητικά Στερούμενων Ατόμων “Οι Άγιοι Ανάργυροι”, στο Ίδρυμα Πρόνοιας και Εκπαίδευσης Κωφών και Βαρηκόων Ελλάδας, στην Πρότυπη Στέγη Ανηλίκων, στη Στέγη Θηλέων Παλαιού Φαλήρου ο Άγιος Αλέξανδρος, στο Οικοτροφείο Θηλέων Αγία Τριάς, Κέντρο Παιδιού και Εφήβου “Στην Αυλή του Κόσμου”, στο Ίδρυμα Γαλήνη, στη Χριστιανική Στέγη Κοριτσιού Αγία Άννα και στην Εστία Κοριτσιών Φιλοθέη “Η Αθηναία”, οπού μαζί με την Dominoe’s Pizza, μοιράστηκαν λαχταριστές πίτσες, Twisty Breads και για επιδόρπιο Cinnadots σε 300 παιδιά.

Αυτή η ενέργεια αποτελεί κομμάτι της πρωτοβουλίας του e-FOOD.gr με την υποστήριξη του ΜΠOΡΟΥΜΕ για την δράση #tromeparea, ενισχύοντας έτσι φορείς που στηρίζουν παιδιά ανά την Ελλάδα! Έχουν μείνει ακόμα πολλά γεύματα και είναι χαρά μας να τα μοιράζουμε σε ανθρώπους που πραγματικά τα έχουν ανάγκη.

Το e-FOOD δεν σταματά εκεί, H δράση #tromeparea ειναι η αφετηρία μιας σειράς ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, καθώς η κοινωνική προσφορά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της εταιρείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα