Susurrus, Εκεί που οι fashion bloggers συναντούν τα brands [Greek Startup]

Goodbyte

Το Susurrus είναι μία από τις 10 ιδέες που στηρίζεται από την Cosmote και επιλέχθηκε για το πρόγραμμα Cosmote Startup. Ξεκίνησε σαν DominoStyle, εξελίχθηκε και έχει αλλάξει πλέον σε Susurrus.

Το Susurrus έχει σαν στόχο να ενώσει, μέσα από την διαδικτυακή του πλατφόρμα, τους κορυφαίους fashion bloggers

και trend-setters απ’ όλο τον κόσμο με μεγάλα brands.

Πώς δουλεύει το Susurrus.io?
Αρχικά, οι fashion bloggers ζητούν πρόσκληση για να ενταχθούν στην πλατφόρμα του Susurrus. Εφ’ όσον επιλεγούν, εγγράφονται δίνοντας πληροφορίες σχετικά με το blog και το στυλ που τους εκφράζει/ χαρακτηρίζει το blog τους. Επιπλέον, τα social media accounts τους θα συνδέονται με την πλατφόρμα έτσι ώστε το περιεχόμενο και η δραστηριότητα των blogs να συνδέονται σε real-time χρόνο με τα διάφορα brands.

Τα brands από την πλευρά τους, έχουν την δυνατότητα να επιλέγουν μέσα από διάφορα κριτήρια (όπως στυλ, χώρα, φύλο, επιρροή ανά social media) τους κατάλληλους fashion bloggers που θα αναδείξουν την δουλειά τους μέσα από δημιουργικές καμπάνιες, που ταιριάζουν στο αυθεντικό στυλ και την προσωπικότητα blog και blogger.
Η δυνατότητα στους fashion bloggers να κλείνουν συνεργασίες με brands χωρίς να χάνουν το στυλ τους και την αυθεντικότητα του blog τους είναι ο βασικός στόχος και το κίνητρο πίσω από το Susurrus.

Λίγα λόγια για την ομάδα
Το Susurrus έχει έδρα την Αθήνα και αποτελείται από τους: Στούμπου Λίνα, Αναγνωστόπουλο Ιωάννη, Ρόδη Διονύση και Τσάγγα Παναγιώτη. Το Susurrus έχει ήδη τρέξει κάποιες πρώτες συνεργασίες ανάμεσα σε brands και fashion bloggers και στα σχέδιά του περιλαμβάνεται η εκτέλεση ακόμα περισσότερων καμπανιών μέσα στο καλοκαίρι καθώς και η άμεση επέκταση της εφαρμογής σε διεθνές επίπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και όσοι/ες fashion bloggers ενδιαφέρονται να ενταχθούν στην πλατφόρμα του Susurrus μπορούν να αιτηθούν την πρόσκλησή τους εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα