Texas Instruments, Παρατάει την αγορά smartphones και tablets

Goodbyte

Μία από τις σημαντικότερες εταιρείες στον χώρο της κατασκευής επεξεργαστών για smartphones και tablets, η Texas Instruments, ανακοίνωσε την απόφαση της να αποχωρήσει από τη συγκεκριμένη αγορά. Η αύξηση του ανταγωνισμού έφερε σε πολύ δύσκολη και μειονεκτική θέση την TI, παρά το γεγονός ότι πολλοί κατασκευαστές την προτιμούν μέχρι και σήμερα.

Η Texas

Instruments είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε στις αρχές του 1930 και γνωρίζει καλά πως να επιβιώνει και να ξεπερνά τις δυσκολίες. Η αγορά παραγωγής SoC για κινητά και tablets φαίνεται ότι δεν την χωράει άλλο, αφού ο ανταγωνισμός από τις Qualcomm, Samsung και Intel μεγαλώνει και τα κέρδη και η σταθερότητα γίνονται ολοένα και μικρότερα.

Μέχρι τη σημερινή (ανεπίσημη) ανακοίνωση, περιμέναμε την κυκλοφορία της πρώτης συσκευής με επεξεργαστή TI Omap 5, κάτι που λογικά δεν θα συμβεί ποτέ. Ακόμα κι έτσι, μετά το Kindle Fire HD, σήμερα είδαμε την παρουσίαση ακόμα μίας συσκευής με επεξεργαστή TI Omap 4470, γεγονός που δείχνει ότι η αποχώρηση της συγκεκριμένης εταιρείας είναι ένα μεγάλο πλήγμα για τους καταναλωτές, αφού η αξιοπιστία της μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν κορυφαία.

Το παρόν άρθρο Texas Instruments, Παρατάει την αγορά smartphones και tablets αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα