Adobe, Photoshop Elements και Premiere Elements 11

Goodbyte

Η Adobe έχει δημιουργήσει μερικές από τις σουίτες που κάθε power user χρησιμοποιεί, όπως το Photoshop, Premiere, Dreamweaver, Flash, Reader και πολλά ακόμα που τα χρησιμοποιούν λιγότεροι χρήστες.

Η σειρά Elements είναι μία σειρά εκδόσεων της Adobe

που φέρνει τις επαγγελματικές σουίτες της πιο κοντά στους καθημερινούς χρήστες. Εχθές η Adobe ανακοίνωσε τις νέες εκδόσεις Elements για το γνωστό Photoshop και το Premiere.

Εκτός από το νέο UI που κάνει τα πράγματα πιο απλά για τους νέους χρήστες το Photoshop Elemets παίρνει μία νέα σειρά από φίλτρα, και το Refine Edge το οποίο θα βοηθήσει τους χρήστες να κόψουν ανθρώπους από τις εικόνες καθώς το εργαλείο αυτό προσαρμόζει την επιλογή ώστε να πάρει υπ’οψιν ακόμα και τις τρίχες που μπορεί να έχει η επιλογή σας.

Όσον αφορά το Premiere Elements εκτός από του νέου UI, όπως και το Photoshop Elements, δέχεται και αυτό μία νέα σειρά από φίλτρα, όπως το Red Noir, Pandora που είναι εμπνευσμένα από τις ταινίες Sin City και Avatar αντίστοιχα. Επίσης δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να επιταχύνουν ή επιβραδύνουν το βίντεο.

Το παρόν άρθρο Adobe, Photoshop Elements και Premiere Elements 11 αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα