Steve Ballmer: “H Microsoft θα συνεχίσει να ασχολείται με το Hardware”

Goodbyte

Το Microsoft Surface ήταν μία ιδιαίτερη συσκευή για την Microsoft. Αρχικά ήταν το πρώτο Windows 8/RT tablet που παρουσιάστηκε και κατά δεύτερον, και κυριότερο, ήταν μία συσκευή που η ίδια η εταιρεία σχεδίασε από το 0 και την κατασκεύασε με τα δικά της

μέτρα και σταθμά.

Φαίνεται πως η Microsoft δεν θέλει να φύγει από αυτό το Hardware παιχνίδι, αλλά δεν θα παίξει ακόμα τα ρέστα της σε αυτό. Ο Steve Ballmer σε ένα τεχνολογικό event στην Καλιφόρνια παραδέχτηκε πως οι συνεργάτες της εταιρείας θα έχουν την μερίδα του λέοντος όσον αφορά τις Windows συσκευές, δηλαδή κινητά και tablets, τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ωστόσο, τόνισε πως η Microsoft είναι μία εταιρεία που δεν μπορεί να λείπει από αυτό τον χώρο και πως στο Redmond ψάχνονται πάνω στο Hardware. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει τίποτα για το άμεσο μέλλον. Το Surface είναι μια διερευνητική συσκευή. Αν τα πάει καλά και η αποδοχή των χρηστών ικανοποιεί την εταιρεία, σίγουρα θα δούμε και άλλες Windows-made συσκευές.

Για την ώρα, μπορούμε να ελπίζουμε πως το Surface-Phone είναι αλήθεια..

Το παρόν άρθρο Steve Ballmer: “H Microsoft θα συνεχίσει να ασχολείται με το Hardware” αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα