Διέρρευσαν αρχεία της Nokia που δείχνουν τα χαρακτηριστικά των Windows Phone 7.8

Goodbyte

Μπορεί οι χρήστες των Windows Phone 7/7.5 να πρέπει να περιμένουν μέχρι το πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους, για να πάρουν την αναβάθμιση αλλά τουλάχιστον τώρα μπορούν να ξέρουν τι περίπου θα έχουν.

H Microsoft είχε ανακοινώσει πως οι χρήστες που θα παραμείνουν στη παλιότερη έκδοση, θα πάρουν κάποια features που θα έχουν τα Windows

Phone 8 όπως η Start Screen με τα resizable live tiles.

Tα αρχεία που διέρρευσαν από την Nokia δίνουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αλλαγές. Η οθόνη κλειδώματος θα είναι προσαρμόσιμη, καθώς οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν μία εφαρμογή να ανανεώνετε περιοδικά, κάτι που μοιάζει πολύ στο Live Apps Service των Windows Phone 8.

Από την πλευρά του Internet Explorer τα νέα δεν είναι καλά, καθώς τα Windows Phone 7.8 θα παραμείνουν στον Internet Explorer 9, ο οποίος βέβαια θα αναβαθμιστεί με επιπλέον ασφάλεια. Επίσης οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν ένα MP3 Editor για να μετατρέψουν τα MP3 τους σε Ringtones, ενώ θα θα υπάρξουν και περισσότερα χρώματα για το λειτουργικό φθάνοντας των αριθμό των 20.

Οι κατασκευαστές θα μπορούν να προσθέσουν την δικιά τους πινελιά στα 7.8. Η Nokia θα προσθέσει την δυνατότητα διαμοιρασμού αρχείων μέσω Bluetooth (για αρχεία που δεν έχουν ασφάλεια DRM), θα αναβαθμίσει την εφαρμογή μεταφοράς επαφών και τον επεξεργαστή ringtone.

Η επίσημη Ιταλική σελίδα των Windows Phone στο Facebook είχε υποσχεθεί ότι τα Windows Phone 7.8 θα υποστηρίξουν επίσης τα Rooms (ένα νέο χαρακτηριστικό των Windows Phone 8), το Smartglass αλλά και το Xbox Music.

Φυσικά όλα αυτά δεν είναι απολύτως επίσημα, οπότε μέχρι να ανακοινώσει κάτι η Microsoft ή οι εταιρίες που ανήκουν στο στρατόπεδο των Windows Phone, κρατάτε μικρό καλάθι.

Το παρόν άρθρο Διέρρευσαν αρχεία της Nokia που δείχνουν τα χαρακτηριστικά των Windows Phone 7.8 αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα