Η ASUS ανακοίνωσε το 11.6 ιντσών VivoTab Windows 8 Tablet

H ASUS ανακοίνωσε σήμερα το VivoTab, ένα λεπτό και ελαφρύ tablet που διαθέτει τα Windows 8. Με μία τιμή που ξεκινά από τα $ 799, το VivoTab έχει 11,6 “multi-touch HD οθόνη, Wacom digitizer γραφίδα και Intel Atom επεξεργαστή διπλού πυρήνα για ένα εξαιρετικό συνδυασμό επιδόσεων και ενεργειακής

απόδοσης. Το προαιρετικό φορητό Dock του προσφέρει αυξημένη παραγωγικότητα, χάρη στο πλήρες πληκτρολόγιο και στην ενσωματωμένη μπαταρία.

Το ASUS VivoTab έχει ένα 1.8GHz Intel Atom Z2760 dual-core επεξεργαστή με βελτιωμένη απόδοση και μεγάλη ενεργειακή απόδοση. Η 11,6 multi-touch οθόνη διαθέτει μια ευκρινή ανάλυση 1366 x 768 HD με ζωντανά χρώματα, ευρείες γωνίες θέασης και πολύ καλή ορατότητα σε εξωτερικούς χώρους, χάρη στην εκπληκτική φωτεινότητα της Super IPS+ τεχνολογίας. Η ASUS TruVivid τεχνολογία βελτιώνει την ευκρίνεια εικόνας ακόμη περισσότερο με τη μείωση του πάχους της οθόνης, ενώ το ανθεκτικό στις γρατσουνιές γυαλί Corning Fit με επίστρωση αντι δακτυλικών αποτυπωμάτων κρατά την οθόνη πεντακάθαρη.

Όταν το VivoTab συνδεθεί με το νέο φορητό Dock με βελτιωμένο τον “κρυφό μεντεσέ” σχεδιασμό, άμεσα μετατρέπεται σε ένα φορητό υπολογιστή, με πλήρη πληκτρολόγιο, μεγάλο multi-touch touchpad και δύο θύρες USB 2.0 για επέκταση της παραγωγικότητας. Το φορητό Dock επεκτείνει τις 10,5 ώρες διάρκειας ζωής της μπαταρίας του VivoTab έως και εννέα ώρες για φορητή χρήση στις απίστευτες 19 ώρες.

Το ASUS VivoTab έχει ένα κομψό μεταλλικό σχεδιασμό με μόλις 8,7 χιλιοστά πάχος και 675 γραμμάρια βάρος και με την καινοτόμο τεχνολογία Nano Molding εξασφαλίζει ένα τέλειο φινίρισμα που είναι τόσο ανθεκτικό όσο και κομψό. Τα Quad ηχεία με την τεχνολογία ASUS SonicMaster σημαίνει ότι το VivoTab θα ακούγετε πολύ καλά, ενώ η 8 megapixel κάμερα με φακό αυτόματης εστίασης πέντε στοιχείων και μεγάλο διάφραγμα f/2.2 προσφέρει την καλύτερη στην κατηγορία λήψη εικόνας.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : techpowerup.com

Keywords
Τυχαία Θέματα