WordPress Greek Meetup, Το Goodbyte.gr στηρίζει την ελληνική WP κοινότητα

Goodbyte

Χθες το απόγευμα βρεθήκαμε στο πρώτο WordPress Athens Meetup και παρακολουθήσαμε μια σειρά από ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις σχετικά με το δημοφιλές CMS. Το Goodbyte.gr στηρίζεται στο WordPress από την αρχή της λειτουργίας του και δεν θα μπορούσε παρά να αγκαλιάσει τη νέα αυτή πρωτοβουλία.

Το WordPress

αποτελεί αυτή τη στιγμή ένα από τα δημοφιλέστερα CMS παγκοσμίως και η έλλειψη μιας ελληνικής κοινότητας ήταν εμφανής. Μπορεί αυτή να μην δημιουργήθηκε χθες επίσημα, όμως σιγά σιγά μπαίνουν οι βάσεις για κάτι μαζικότερο και πιο σταθερό. Άλλωστε όπως εύστοχα τόνισε και ο Τάκης Μπουγιούρης, πρώτα πρέπει να δημιουργηθεί η ανάγκη και το ρεύμα για μια κοινότητα και στη συνέχεια να την ονομάσουμε κοινότητα και επίσημα.

Οι παρουσιάσεις κάλυψαν σημαντικούς τομείς της καθημερινότητας ενός WordPress developer, αλλά είναι βέβαιο ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορούν και θα ειπωθούν σε μελλοντικά events. Μέχρι τότε, μπορείτε να διαβάσετε τις χθεσινές παρουσιάσεις κάνοντας κλικ εδώ και φυσικά να γίνεται μέλος του WordPress Greek Community.

Καλή αρχή

O Παναγιώτης Γρηγορόπουλος, ή αλλιώς greektuts.gr

Keywords
Αναζητήσεις
goodbyte.gr
Τυχαία Θέματα