Samsung Galaxy Tab 2 10.1, Αλλαγή πορείας με σκέψεις για τετραπύρηνο επεξεργαστή…

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, η Samsung “σκέφτεται” σοβαρά να ενσωματώσει τελικά τετραπύρηνο αντί για διπύρηνο επεξεργαστή στο Samsung Galaxy Tab 2 10.1. Αντίστοιχες φήμες προκύπτουν και το Samsung Galaxy Note 10.1. Πόσο πιθανό είναι να δούμε κάτι τέτοιο;

Είναι

αλήθεια ότι η Samsung δεν εντυπωσίασε σε καμιά περίπτωση με τα tablet που παρουσίασε στην πρόσφατη MWC 2012. Όπως συνέβη και πέρυσι, η κορεάτικη εταιρεία είναι έτοιμη να “πειράξει” τα μοντέλα που παρουσίασε τον Φεβρουάριο, με σκοπό να καταφέρει να πλασαριστεί στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων και φέτος.

Ο ανταγωνισμός από τις Asus, Acer και φυσικά την Apple είναι πολύ μεγάλος και μοιάζει απίθανο το ενδεχόμενο να καταφέρει η Samsung να αντεπεξέλθει σε αυτόν με μοντέλα όπως το Samsung Galaxy Tab 2 10.1. To πρώτο βήμα αλλαγής θα αφορά την αναβάθμιση του επεξεργαστή, από διπύρηνο σε τετραπύρηνο. Δεν έχει γίνει γνωστό το SoC που θα κάνει τη “δουλειά”, αλλά μοιάζει εξ’ ίσου πιθανό να πρόκειται είτε για το ΝVIDIA Tegra 3, είτε για το Exynos 4412.

Αντίστοιχη μεταβολή αναμένεται να υπάρξει και στα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy Note 10.1, αν και στην περίπτωση αυτή υπάρχουν χαρακτηριστικά που μπορούν να του προσδώσουν αρκετούς πόντους έτσι κι αλλιώς.

Όλα δείχνουν αυτή η αλλαγή είναι βέβαιη, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλείουμε ακόμα σημαντικότερες βελτιώσεις στο 10άρι tablet της Sammy.

Keywords
Τυχαία Θέματα