Nokia Lumia, Δεν θα αναβαθμιστούν στο καινούριο Windows Phone 8 Apollo! [φήμες]

Μόλις σήμερα λοιπόν κυκλοφόρησε η φήμη ότι καμία από τις Winodws Phone συσκευές, που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή, δεν πρόκειται να αναβαθμιστεί στο ολοκαίνουριο Windows Phone 8 Apollo. Κακά τα νέα για τη σειρά Lumia της Nokia, δεν συμφωνείτε;

Τα

Windows Phone 8 Apollo θα είναι η επόμενη αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft για smartphones. Η διαφορά με τα Windows Phone 7 είναι ότι η έκδοση Apollo βασίζεται στα Windows 8 δηλαδή το καινούριο λειτουργικό σύστημα για PC και Tablet.

Τα πράγματα όμως δείχνουν λιγάκι μπερδεμένα καθώς δεν ξέρουμε αν οι συσκευές που τρέχουν αυτή τη στιγμή το Windows Phone Tango θα αναβαθμιστούν στο ολοκαίνουριο Apollo.

Από τη μια πλευρά, είδαμε νωρίτερα έναν developper από τη Microsoft να υποστηρίζει ότι θα υπάρξει η περιβόητη αναβάθμιση. Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα πάντα με την πηγή μας, είναι σχεδόν απίθανο να υπάρξει αναβάθμιση από το Mango στο Apollo. Η φήμη αυτή ταιριάζει φυσικά και με τις δηλώσεις της Mary Jo Foley, η οποία είπε χαρακτηριστικά ότι όλες οι υπάρχουσες εφαρμογές στο Marketplace θα τρέχουν στην καινούρια έκδοση του Windows Phone, όμως δεν μπορεί κανείς να υποσχεθεί τίποτα για αναβαθμίσεις.

Τα νέα αυτά βέβαια φαίνονται πραγματικά πολύ άσχημα για κάποιον που μόλις πήρε για παράδειγμα το νέο Nokia Lumia 900. Μην απογοητεύεστε όμως, καθώς τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη.

Εσείς τι λέτε;

Keywords
Τυχαία Θέματα