Samsung Galaxy Note 8, Νέα φωτογραφία μαζί με το S-Pen

Goodbyte

Λίγες μόνο ώρες μετά τη πρώτη διαρροή, έρχεται και μία δεύτερη να επικυρώσει πως το Samsung Galaxy Note 8 δεν θα αργήσει αν βγει στις αγορές και μαζί του θα έχει και το S-Pen για επιπλέον λειτουργίες της συσκευής.

H νέα φωτογραφία αυτή τη φορά μας έρχεται από το γαλλικό Frandroid όπου μας δείχνει το νέο Samsung Galaxy Note 8 μαζί με το μικρότερο του αδερφό, σε μέγεθος, Galaxy Note

2 και το S-Pen σε άσπρο χρώμα που το συνοδεύει.

To Galaxy Note 8 μπορούμε να πούμε πως μοιάζει πολύ με το Note 2 αλλά και με το S III καθώς εκτός από της ίδιες χαρακτηριστικές καμπύλες έχουν και το ίδιο “στησιμό” κουμπιών με ένα κεντρικό home κουμπί και 2 capacitive για πίσω και επιλογές.

Εκτός από της σχεδιαστικές γραμμές το Galaxy Note 8 κληρονόμησε και το software αφού όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία τρέχει το TouchWiz της Samsung καθώς και το MultiWindow που επιτρέπει την ταυτόχρονη χρήση δύο εφαρμογών (ίσως και παραπάνω στο tablet).

To Note 8 αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στο Mobile World Congress στα τέλη Φεβρουαρίου ενώ τα τεχνικά του χαρακτηριστικά θα είναι παρόμοια με αυτά του Galaxy Note 2 δηλαδή τετραπύρηνος επεξεργαστής Exynos, 2 GB μνήμης RAM για multitasking, 16 ή 32 GB ενσωματωμένης μνήμης με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD.

Keywords
Τυχαία Θέματα