Samsung Galaxy Xcover 2, Για δυνατούς παίκτες

Goodbyte

Η Samsung μόλις ανακοίνωσε τον συνεχιστεί του Xcover, το Samsung Galaxy Xcover 2 που φυσικά είναι αισθητά βελτιωμένος σε σχέση με το προκάτοχό του με μεγαλύτερη οθόνη και δυνατότερο επεξεργαστή.

Το Galaxy Xcover 2 έρχεται με οθόνη 4 ιντσών ανάλυσης WVGA(800×480 pixels ~233 PPI) τεχνολογίας TFT, διπύρηνο επεξεργαστή

χρονισμένο στο 1 GHz, 1 GB μνήμης RAM για multitasking ενώ τρέχει Android Jelly Bean 4.1 με το TouchWiz UI της Samsung.

Η βασική κάμερα των 5 Megapixel με LED Flash μπορεί να τραβήξει βίντεο 720p, για την ενεργοποίηση της υπάρχει ξεχωριστό κουμπί στο πλαϊνό τμήμα της συσκευής, ενώ στο μπροστινή μέρος υπάρχει και μια κάμερα VGA για βιντεοκλήσεις.

Οι διαστάσεις του Galaxy Xcover 2 είναι 130.5 χλστ x 67.7 χλστ x 12 χλστ , που το κάνει μεγαλύτερο από το προκάτοχο του αλλά και βαρύτερο καθώς ζυγίζει 149 γραμμάρια, το μεγάλο μέγεθος βέβαια βοήθησε στο να χωρέσει η μπαταρία των 1700 mAh που τροφοδοτεί το κινητό.

Όσον αφορά την συνδεσιμότητα το Xcover 2 υποστηρίζει δίκτυα 3ης γενιάς 3G, WiFi b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS αλλά και GLONASS. Η ενσωματωμένη μνήμη του δεν εντυπωσιάζει αλλά δεν σε αφήνει και ασυγκίνητο με τα 4 GB ενώ υπάρχει και δυνατότητα για επέκταση μέσω κάρτας microSD έως 32GB.

Το Galaxy Xcover 2 απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν ένα στιβαρό κινητό, που θα αντέχει στις κακουχίες και στα πεσίματα και φυσικά η Samsung το εξόπλισε με εκείνο το σασί που του επιτρέπει να πάρει πιστοποίηση IP67 δηλαδή μεγάλη ανθεκτικότητα στη σκόνη και στο νερό σε βάθος μέχρι 1 μέτρο για 30 λεπτά.

Τέλος η τιμή του αναμένεται να είναι γύρω στα 300 ευρώ, ενώ η κυκλοφορία του που είχε διαρρεύσει πριν λίγες μέρες φαίνεται να είναι στις 21 Φεβρουαρίου λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Mobile World Congress στην Βαρκελώνη.

Keywords
Αναζητήσεις
samsung xcover 2 γερμανος
Τυχαία Θέματα