Nokia Lumia 820 και 920, Διέρρευσαν(;) και φέρνουν την τεχνολογία PureView στο Windows Phone

19:40 1/9/2012 - Πηγή: GoodByte

Goodbyte

Τα αναμενόμενα Nokia Windows Phone διέρρευσαν και φέρνουν φανταστικά νέα στους fan των Windows Phone. Σύμφωνα με τα σημερινά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, η Nokia θα παρουσιάσει δύο νέα Lumia smartphones

– και όχι Nokia Phi και Arrow – εκ των οποίων, το ένα θα έχει κάμερα με τεχνολογία PureView.

Το Nokia Lumia 920 είναι ο αντικαταστάτης του Phi, άρα θα είναι η ναυαρχίδα της εταιρίας. Ο σχεδιασμός του είναι σαν του Nokia N9/Lumia 800 και θα βγει σε πολλά χρώματα. Επιπλέον, η οθόνη θα είναι 4,5 ιντσών και θα έχει κάμερα με τεχνολογία PureView. Βέβαια, το κινητό φαίνεται πολύ στυλάτο και δεν φαίνεται (προεξέχει) ο φακός της κάμερας, κάτι που μας υποψιάζει για κάμερα μικρότερης ανάλυσης (21 Megapixel) από του Nokia 808 (41 Megapixel).

Ο μικρός αδερφός του Lumia 920, θα ονομάζεται Nokia Lumia 820. Το κινητό θα έχει οθόνη 4,3 ιντσών και θα είναι η οικονομική πρόταση της Nokia για τα Windows Phone 8. Δυστυχώς, το Lumia 820 δεν θα έχει κάμερα με τεχνολογία PureView, ο λόγος είναι να κρατηθεί η τιμή του χαμηλά.

Περισσότερες πληροφορίες θα μάθουμε στις 5 Σεπτεμβρίου, όπου η Nokia θα παρουσιάσει επίσημα της συσκευές της.

Το παρόν άρθρο Nokia Lumia 820 και 920, Διέρρευσαν(;) και φέρνουν την τεχνολογία PureView στο Windows Phone αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα