“Αθώα” η Samsung στις κατηγορίες της Apple, by Japan! [update]

19:40 1/9/2012 - Πηγή: GoodByte

Goodbyte

Ο δικαστικός αγώνας μεταξύ των δύο κολοσσών του παγκόσμιου τεχνολογικού γίγνεσθαι, της Apple και της Samsung, άλλαξε “έδρα” και τα νέα που έρχονται από Japan μεριά είναι καλά για την δεύτερη!

Πριν λίγες μέρες, η ετυμηγορία

στο αμερικανικό δικαστήριο έδειξε την Apple ως απόλυτο νικητή της μάχης. Ας μην γελιόμαστε όμως, αφού όπως σας ενημέρωσε και ο georgecm η Apple έπαιζε εντός έδρας, οπότε μάλλον λογικό το αποτέλεσμα.

Μια απόφαση για την Samsung ήρθε σήμερα από το δικαστήριο του Τόκιο, το οποίο εκδίκασε την αγωγή της Apple κατά της Samsung και αποφάνθηκε πως δεν υπάρχουν τα απαραίτητα στοιχεία που να αποδεικνύουν κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων, οπότε… “αθώος”!

Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε πως η δίκη αφορούσε συγκεκριμένα “κομμάτια” της δικογραφίας και όχι την ολότητα της, όμως όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί “αυτή η νίκη της Samsung αποκτά ιδιαίτερη σημασία για την ίδια μετά την ήττα της πριν μια βδομάδα”.

Αυτό φάνηκε και στην αξία της μετοχής της, η οποία ανέβηκε κατά 1,48% στο χρηματιστήριο της Σεούλ, αφού οι μέτοχοι ένιωσαν επιτέλους ασφάλεια μετά από τόσες μέρες!

Η Samsung με ανακοίνωση της χαιρετίζει την απόφαση, ενώ ο εκπρόσωπος της Apple δεν θέλησε να σχολιάσει. Το μόνο σίγουρο είναι πως βρισκόμαστε μόνο στους πρώτους γύρους ακόμα του αγώνα, αφού αγωγές ένθεν και ένθεν έχουν κατατεθεί σε περισσότερες από 10 χώρες.

Η “μάχη” συνεχίζεται!

Το παρόν άρθρο “Αθώα” η Samsung στις κατηγορίες της Apple, by Japan! [update] αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα