Tips, 10 συμβουλές για να εκμεταλλευτείτε το νέο Goodbyte στο 100%

19:40 1/9/2012 - Πηγή: GoodByte

Goodbyte

Ο πρώτος στόχος για εμάς ήταν η μετατροπή του Goodbyte σε κάτι πιο λειτουργικό και ξεκάθαρο. Θέλαμε τα σημαντικά άρθρα να προβάλλονται καλύτερα και να μην χρειάζεται να αλλάζετε σελίδες για να διαβάσετε όλα τα νέα της ημέρας. Στην πορεία αποφασίσαμε να το κάνουμε ακόμα καλύτερο…

Ακολουθούν 10 σημαντικές συμβουλές, που αν τις ακολουθήσετε θα σας λύσουν τα χέρια.

#1 – Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση! Την κάναμε έτσι ώστε να σας “ακολουθεί” συνέχεια όπου κι αν βρίσκεστε. Στην πραγματικότητα

κάναμε κάτι παραπάνω. Αλλάξαμε τον χαζό αλγόριθμο του WordPress με έναν πολύ πιο σύνθετο και αποδοτικό. Δοκιμάστε τη και θα καταλάβετε

#2 – Ψάξτε καλά την αρχική μας σελίδα. Σε κάθε σημείο της υπάρχουν links για πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Οι πέντε σημαντικότερες τελευταίες ειδήσεις είναι πάντα σε πρώτο πλάνο για να μην λέτε: “πως μου ξέφυγε αυτό;”, ενώ Reviews και ενδιαφέροντα βίντεο σας περιμένουν καθώς κάνετε scroll προς τα κάτω!

#3 – HUBS. Αν έχετε παρατηρήσει ότι κάποιες συγκεκριμένες ειδήσεις σας αρέσουν περισσότερο από άλλες, τότε μάλλον είστε λίγο Fanboy! Δεν είναι κακό, γι’ αυτό και εμείς δημιουργήσαμε τρία “στέκια”. Καλύπτουν τις ευρύτερες κατηγορίες των Android, Apple και Microsoft και με ένα κλικ μπορείτε πλέον να δείτε μόνο τις ειδήσεις που σας ενδιαφέρουν! Καλό;

#4 – Trends. Κάθε στιγμή στον χώρο της τεχνολογίας συμβαίνουν δεκάδες εξελίξεις. Οι σημαντικότερες από αυτές δημιουργούν μια σειρά από αλυσιδωτές αντιδράσεις και γίνονται άμεσα “της μόδας”. Τα Trends θα τα βρείτε πάντα σε πρώτο πλάνο και με ένα κλικ θα διαβάσετε ότι παίζει στο συγκεκριμένο topic.

#5 – Μενού και κατηγορίες. Η αλήθεια είναι ότι δεν χρησιμοποιούσατε και πολύ το μενού μέχρι σήμερα, σωστά; Γι’ αυτό και εμείς το φέραμε πιο πάνω, προσθέσαμε στην κορυφή του τρεις σημαντικές και ξεχωριστές κατηγορίες για εμάς και ταυτόχρονα δώσαμε χώρο σε τρεις νέες κατηγορίες: Funny, Home Entairtenement και Hardware για να μην μπερδευόμαστε άδικα!

#6 – Popular Posts. Ακριβώς κάτι από το μενού μας, θα βρείτε το νέο Widget με τα πιο δημοφιλή άρθρα μας. Εμφανίζονται με τη σειρά που εσείς τα “επιλέξατε” και σίγουρα θα βρείτε κάτι ενδιαφέρον σε αυτά. Δίπλα τους υπάρχουν τα δημοφιλέστερα Bits (tags) όπως και μια λίστα από τα τελευταία άρθρα.

#7 – Twitter. Το Twitter μας αρέσει και αυτό φαίνεται από την αρχική μας σελίδα. Κάτω από τα σημαντικότερα άρθρα θα κυλάνε διαρκώς τα Tweets του Goodbyte_Now (έχουμε ένα μικροπρόβλημα αυτή τη στιγμή αν δεν σας εμφανίζεται), για να μπορούμε να τα λέμε πολύ πιο άμεσα και γρήγορα. Follow US!

#8 – Reviews. Τα Reviews θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του νέου Goodbyte. Ακόμα δεν είμαστε σε θέση να σας δείξουμε πως τα έχουμε αλλάξει, αλλά σύντομα θα γίνει και αυτό. Προς το παρόν μπορείτε να δείτε ένα δείγμα για το πως θα εμφανίζονται αυτά μαζικά, κάνοντας κλικ στο κουμπί Reviews του Menu.

#9 – Μπρος-Πίσω. Αν έχετε σχετικά μεγάλη οθόνη (σε μικρές δεν εμφανίζεται για εργονομικούς λόγους)

Keywords
Τυχαία Θέματα