Nexus 5 και Nexus 7.7, Οι τελευταίες φήμες!

Goodbyte

Αυτή την στιγμή, οι συσκευές της Google στην κατηγορία των κινητών και των tablet των 7 ιντσών βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, ωστόσο με την έλευση των Full HD οθονών και των επεξεργαστών νέας γενιάς, τα πράγματα γίνονται δύσκολα! Ας δούμε τι έχει στο πρόγραμμα η Google!

Αρχικά, η αναβάθμιση του Nexus 4, το Nexus 5,

θα είναι εξοπλισμένο με μία Full HD οθόνη 5 ιντσών. Για όσους ξεχνιούνται, Full HD σημαίνει 1920×1080 pixels, η αλλιώς 1080p! Σύμφωνα με τις φήμες, η οθόνη θα συνεργάζεται με τον νέο Nvidia Tegra 4 για να αποδώσει ένα εκπληκτικό οπτικό αποτέλεσμα. Σε συνδυασμό με τα 2GB μνήμης RAM τα 13 Megapixels της κάμερας και την αφοπλιστικά χαμηλή τιμή στην οποία μας έχει συνηθίσει η Google, όταν με το καλό έρθει η κυκλοφορία του, θα κάνει πάταγο!

Μιας και αναφερόμαστε στην κυκλοφορία του, να τονίσουμε πως αυτή θα λάβει χώρα αργότερα μέσα στο έτος, αφού ανακοινωθεί μερικούς μήνες πιο πριν στο event της Google, Google I/O, μαζί με την επόμενη έκδοση του Android. Στο εν λόγω event, θα δούμε και την αναβάθμιση του Nexus 7!

Σύμφωνα με τις φήμες, ο νέος αριθμός που θα συνοδεύει το μικρό tablet θα είναι το 7.7, και αυτό σημαίνει ελάχιστα αυξημένη οθόνη. Αυτή η αύξηση, εάν ισχύσει, πιθανώς να οδηγήσει στην αλλαγή του aspect ratio, ώστε το Nexus 7.7 να κοιτάει κατάματα το iPad mini. Θα έχει αναβαθμισμένο επεξεργαστή, λογικά τον Nvidia Tegra 4, 8 gigabytes αποθηκευτικού χώρου και μπροστά και πίσω κάμερες.

Το Nexus 5 θα προέλθει από την εκ νέου συνεργασία της Google και της LG, ενώ το μικρό tablet θα αναλάβει για άλλη μία φορά η Asus. Ελπίζουμε να δούμε αυτές τις φήμες να γίνονται πραγματικότητα! Εσείς;

Keywords
Τυχαία Θέματα