BlackBerry 10 OS, Υλικό εκπαίδευσης και επεξήγηση των χαρακτηριστικών του λειτουργικού

Goodbyte

Δεν έχουν μείνει πολλές ημέρες μέχρι τις 30 Ιανουαρίου που θα κάνει την επίσημη εμφάνιση του το BlackBerry 10 OS, αλλά μέχρι τότε παίρνουμε μικρές ματιές στο τι μας επιφυλάσσει η RIM με το νέο της λειτουργικό.

Αυτή τη φορά έχουμε υλικό εκπαίδευσης για πωλητές σε αλυσίδες καταστημάτων ώστε να είναι προετοιμασμένοι για το νέο λειτουργικό αλλά και φωτογραφίες που παρουσιάζουν τα

χαρακτηριστικά του BlackBerry L10 από άλλη πηγή.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το υλικό εκπαίδευσης των πωλητών όπου τους εξηγούν το λειτουργικό σύστημα και ποια είναι τα πλεονεκτήματα του ώστε να μπορέσουν να προσελκύσουν τον υποψήφιο πελάτη.

Ενδιαφέρον έχει το BlackBerry Balance Technology, που ανέπτυξε η RIM, για διαχωρισμό του κινητού για δουλειά και για ελεύθερο χρόνο, φυσικά το πληκτρολόγιο και τέλος η δυνατότητα της κάμερας να γυρνάει μερικά χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω, ώστε να πετυχαίνεται πάντα την καλύτερη φωτογραφία.


Stuff from Chris Parsons

Από άλλο εκπαιδευτικό υλικό διέρρευσαν εικόνες που δείχνουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά της σειράς BlackBerry 10 L, έχουν ονομαστεί από πόλεις που ξεκινάνε με το γράμμα L, οπότε έχουμε τα εξής BlackBerry Laguna, Lisbon, Liverpool και London.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της σειράς L είναι οθόνη 4.2 ιντσών, ανάλυσης 1280×768 pixels (~355 PPI), 2GB μνήμης RAM για multitasking, 16 GB ενσωματωμένης μνήμης για εφαρμογές, εικόνες, βίντεο, μουσική κτλπ και μπαταρία 1800 mAh.

Επιπλέον η σειρά L έχει ότι προστάζει ο σύγχρονος κόσμος των smartphones για συνδεσιμότητα, WiFi, Bluetooth, GPS, 4G, NFC το μόνο που δεν θα έχει δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα 4ης γενιάς LTE θα είναι το BlackBerry London που θα υποστηρίζει δίκτυα έως HSPA+ με ταχύτητα 21Mbps.

Keywords
Τυχαία Θέματα