Motorola Droid RAZR και HTC One S παίρνουν δώρο το Android 4.1 Jelly Bean!

Goodbyte

Μπορεί να είναι Χριστούγεννα, όμως κάποιοι δεν σταματούν ποτέ να εργάζονται. Στην περίπτωσή μας, αυτοί είναι οι άνθρωποι της Motorola και της HTC ώστε να μπορέσουν να διαθέσουν έγκαιρα στους πελάτες τους την τελευταία αναβάθμιση του 2012 στα κινητά τους.

Ο λόγος για το original, και αμερικάνικο, Motorola Droid RAZR

και RAZR MAXX και το HTC One S, τα οποία σιγά σιγά θα ξεκινήσουν να αναβαθμίζονται στην νέα έκδοση Android, 4.1 Jelly Bean. Όσον αφορά το κινητό της Motorola, οι προσθήκες περιορίζονται στο Google Now, το Project Butter και την νέα Status Bar. Όλα τα υπόλοιπα είναι ακριβώς όπως ήταν πριν το update. Μιας και το update είναι για τα μοντέλα της Αμερικής δεν μπορείτε να το εγκαταστήσετε στο δικό σας RAZR, αλλά η κυκλοφορία του μας ετοιμάζει και για την ευρωπαϊκή έκδοση.

Οι αλλαγές για το HTC One S δεν περιορίζονται στα καλούδια του Android 4.1 Jelly Bean. Μαζί με το Android αναβαθμίζεται και το Sense στην έκδοση 4+. Έχουμε βελτιωμένο User Interface, γρηγορότερη κάμερα, βελτιώσεις στην μπαταρία και λίγο αλλαγμένη την εφαρμογή Gallery. Όσοι έχετε το One S κάντε μία αναζήτηση για ενημέρωση μέσω του κινητού σας και αν δεν έχετε κάποια, κάντε λίγη υπομονή! Δεν θα αργήσει!

Keywords
Τυχαία Θέματα