Microsoft Surface, Τι επεξεργαστή θα φοράει;

Η Microsoft έκανε εχθές ένα μεγάλο βήμα, μπαίνοντας δυναμικά στην αγορά των tablet με το Surface. Τα χαρακτηριστικά της νέας ταμπλέτας είναι αρκετά ενδιαφέροντα, και περιμένουμε με αγωνία να το γνωρίσουμε από κοντά.

Κατά την παρουσίαση, μάθαμε αρκετά από τα τεχνικά του χαρακτηριστικά(Windows RT!!!), αλλά οι παρουσιαστές δεν ασχολήθηκαν καθόλου με τον επεξεργαστή, που είναι το τεχνικό χαρακτηριστικό εκείνο που έχει την μεγαλύτερη βαρύτητα στον καταναλωτή. Ψάχνοντας

λοιπόν την απάντηση, το Slashgear ρώτησε διάφορες εταιρείες παραγωγής SoC, μέχρι να βρει τον συνεργάτη της MS.

Στο κάλεσμα απάντησε η NVIDIA, η οποία επιβεβαίωσε πως ένας δικός της επεξεργαστής θα τροφοδοτεί την ARM έκδοση του νέου tablet. Το SoC που θα χρησιμοποιηθεί θα ανήκει στην οικογένεια των Tegra 3, δεν είναι όμως ακόμα γνωστό αν θα πρόκειται για τον οικονομικό Tegra KAI, που όμως θα ενσωματώνει τις τεχνολογίες DirectTouch και την τεχνολογία φωτισμού της οθόνης ονόματι PRISM, ή για κάποια πιο extreme έκδοση του υπάρχοντος ολοκληρωμένου, που θα ονομάζεται Tegra 3+.

Ο Tegra 3 είναι ένας από τους κορυφαίους επεξεργαστές αυτή την στιγμή και είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που είχε η Microsoft. 4+1 πυρήνες είναι υπεραρκετοί για να ικανοποιήσουν οποιαδήποτε επιθυμία έχει, ή μπορεί να έχει στο μέλλον, ένας χρήστης tablet, εκτός αν τα Windows RT έχουν παράλογες απαιτήσεις, πράγμα απίθανο.

Keywords
Τυχαία Θέματα