MWC 2012, H αντίστροφη μέτρηση τελειώνει!

Ο καιρός πέρασε η 27 Φεβρουαρίου είναι σε δύο μόλις μέρες που σημαίνει 2 πράγματα! Πολλές νέες συσκευές για να θαυμάσετε στο Mobile World Congress που θα λάβει χώρα στην Βαρκελώνη και ατελείωτη δουλειά για εμάς που θα σας τα παρουσιάσουμε! Σχεδόν όλες οι εταιρείες θα παρουσιάσουν κάτι, οπότε ας κάνουμε μία “σούμα” για να μην χάσουμε το

μπούσουλα από Δευτέρα!

Samsung

Δεν μας έκανε το χατίρι και παρουσιάζει το πολυαναμενόμενο Samsung Galaxy S III σε ξεχωριστό event μέσα στο Μάρτιο, όμως ετοιμάζει το Samsung Galaxy Tab 2 των 7 ιντσών για παρουσίαση. Φήμες το θέλουν να φοράει το νέο, quad-core, μέλος της οικογένειας Exynos και να έχει οθόνη υψηλής ανάλυσης. Πέραν τούτου έχουμε πληροφόρηση για νέες εκδόσεις των Galaxy Ace και Galaxy Mini που κερδίζουν ένα “2″ στο τέλος της ονομασίας τους!

Nokia

Η Nokia “παίζει ρέστα” με τα Windows Phone, καθώς όπως έχει παραδεχτεί και η ίδια δεν υπάρχει εναλλακτική εάν αποτύχουν! Στo MWC θα δούμε την ευρωπαϊκή έκδοση του Lumia 900, ενώ ετοιμάζει και κάποιες low-budget συσκευές, όπως το Lumia 610. Βέβαια να μην ξεχάσουμε τον τελευταίο των…Symbianων, το Nokia Pure View, που όπως προϊδεάζει και το όνομά τού, θα βγάζει φωτογραφίες άλλου επιπέδου!

LG

Η agenda της LG είναι μεγάλη. Αρχικά, θα δούμε τον πρώτο αντίπαλο του Samsung Galaxy Note, το LG Optimus Vu. Ελπίζουμε η LG να έχει προετοιμαστεί καλά, γιατί τον Note, το οποίο έχουμε στα χέρια μας αυτές τις μέρες, δεν αστειεύεται καθόλου. Εάν το Optimus Vu δεν πάει καλά, η εταιρεία δεν θα το βάλει κάτω και θα μας παρουσιάσει το Optimus 4X HD. Οθόνη 4.7 ιντσών, ανάλυσης 720p, τετραπύρηνος επεξεργαστής από την NVIDIA, ο γνωστός μας Tegra 3 και παγωτό. Χρειάζεται να πω κάτι άλλο; Για το τέλος η LG έχει ετοιμάσει τη νέα έκδοση του Optimus 3D, ονόματι Optimus 3D MAX, με βελτιώσεις στα σημεία, ώστε να μπορέσει να σταθεί επάξια στην αγορά, μέχρι τον επόμενο αντικαταστάτη του.

Asus

Όπως σας είπαμε και πρίν λίγες μέρες, 1+1=3. Η Asus δεν προσπαθεί να αλλάξει τις μαθηματικές θεωρίες, αλλά να δημιουργήσει κάτι πρωτότυπο. Θα τα καταφέρει το padfone, μία 3-σε-1 συσκευή; Θα το μάθουμε λίαν συντόμως. Για back-up plan η Asus έχει στο μανίκι της μία HD έκδοση του Asus Transformer Prime, η κάποιο άλλο tablet με πολύ μεγάλη ανάλυση. Το λέει και στο παρακάτω βίντεο!

HTC

Η HTC αποφάσισε να αλλάξει την ονοματολογία των τηλεφώνων της και από ΗΤC θα χρησιμοποιεί το HTC One . Προφανώς, όσο πιο χαμηλά στην αλφάβητο είναι το γράμμα τόσο πιο δυνατό το τηλέφωνο. HTC One S,V,X θα ονομάζονται τα μοντέλα που θα παρουσιαστούν με το One X(aka Edge/Endavour) να είναι η ναυαρχίδα της εταιρείας με επεξεργαστή Tegra 3, RAM 1 GB και ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο 32GB. Το One S είναι το γνωστό μας(από leaks) ΗΤC Ville, με έναν “απλό” διπύρηνο επεξεργαστή στο 1,5 GHz και κάμερα στα 8 megapixels. Τέλος το HTC One V θα είναι ένα πιο απλό κινητό, με μονοπύρηνο επεξεργαστή, 5 megapixels κάμερα και θα έχει πολλές μουσικές ικανότητες. Η αλήθεια είναι ότι υπά

Keywords
Τυχαία Θέματα