Lenovo, Σκέφτεται να εξαγοράσει την RIM;

Goodbyte

Σύμφωνα με κάποιες φήμες των τελευταίων ωρών, λίγες ημέρες πριν την παρουσίαση του BB10, η BlackBerry ή πιο σωστά RIM, βρίσκεται στο στόχαστρο εξαγοράς από την Lenovo. Η κίνηση αυτή ακούγεται συμφέρουσα και για τις δύο πλευρές, όμως οι περισσότεροι αναλυτές θεωρούν την φήμη αναληθή.

Ο CEO της RIM

ανάφερε πρόσφατα ότι δεν θα έβλεπαν αρνητικά μια συμφέρουσα στρατηγική συμφωνία ακόμα και μετά την παρουσίαση του νέου BlackBerry 10. Το γεγονός αυτό πυροδότησε μια σειρά από φήμες, σύμφωνα με τις οποίες, η RIM βρίσκεται υπό καθεστώς εξαγοράς από διάφορες εταιρείες.

Η τελευταία που μπήκε στο τρένο ήταν η Lenovo, με τον κινέζικο κολοσσό να μοιάζει μια καλή λύση για την εταιρεία του Mike Lazaridis. Την ίδια άποψη πάντως δεν θα έχουν οι δεκάδες αμερικάνικοι οργανισμοί που κάνουν χρήση των συσκευών BlackBerry, μιας και σε αυτή την περίπτωση, τα κρατικά μυστικά θα ταξιδεύουν μέσα από μια Κινέζικη εταιρεία!

Πάντως όλα αυτά θα αργήσουν να συμβούν και πολύ περισσότερο ενδιαφέρον θα έχει η παρουσίαση του νέου λειτουργικού σε τέσσερις ημέρςς

Keywords
Τυχαία Θέματα