LG Nexus 4, Nokia Lumia 920, Samsung Galaxy Camera Quick Hands on

Goodbyte

Για όσους δεν το γνωρίζουν, για τις επόμενες μέρες βρίσκομαι Αγγλία, όπου φυσικά δεν έχασα την ευκαιρία να επισκεφτώ το πασίγνωστο Carphone Warehouse για να δω νέες συσκευές.

O Manager του καταστήματος της Οξφόρδης ήταν πολύ ευγενικός και μου επέτρεψε να φωτογραφίσω αλλά και να βγάλω βίντεο τις συσκευές του καταστήματος.

Μπροστά μου όλες οι νέες κυκλοφορίες να τις δοκιμάσω, έστω και αν τις είχαν αλυσοδεμένες με δεματικά και άλλα τερτίπια. Πάμε μαζί να δούμε το LG Nexus 4, Nokia

Lumia 920 και την Samsung Galaxy Camera.

LG Nexus 4

Καταρχήν το πρώτο πράγμα που με παραξένεψε ήταν ότι το κατάστημα είχε απόθεμα… εννοώ αφού έγινε sold out στο Play Store και η Google δεν έχει άλλα, αυτοί από που προμηθευτικάνε; Χαζή απορία θα μου πείτε, προφανώς από την ίδια την Google, αλλά γιατί το έκανε αυτό από τη στιγμή που δεν μπορεί να καλύψει τις δικές της ανάγκες; Αναπάντητα ερωτήματα παντού.

Δεύτερο πράγμα που με εξέπληξε ήταν η τιμή, 389.99 λίρες Αγγλίας ή αλλιώς 485 ευρώ σε αντίθεση με το Play Store που μπορεί κάποιος να το αγοράσει στις 279 λίρες ή 348 ευρώ, μιλάμε για ένα καπέλο της τάξης του 39% της αρχικής τιμής. Φυσικά περίμενα ένα καπέλο του 10-15% αλλά σίγουρα όχι 39%.

Πάμε στα πιο σημαντικά τώρα, το κινητό είναι ελαφρύ, η οθόνη μεγάλη και ωραία σε χρώματα, το υλικό στη πλάτη που αντανακλά το φως είναι πολύ ωραίο και δεν εμφανίζετε πάντα ώστε να σε κάνει να νιώθεις πρωταγωνιστής από το Twillight (sorry κορίτσια). Η απόκριση του φυσικά δεν είχε πρόβλημα στην λίγη ώρα που πέρασα μαζί του και περιμένω να το αποκτήσω με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Nokia Lumia 920

Γιατί; Αυτό ήρθε πρώτα στο μυαλό μου όταν είδα αυτό το κινητό, με τόσο μεγάλο bezel προς όλες τις κατευθύνσεις κάνει το κινητό μεγάλο ενώ θα μπορούσε να είναι πολύ πιο μικρό. Δεν εννοώ στο πάχος καθώς μην ξεχνάμε πως από πίσω βρίσκετε, ο καλύτερος οπτικός σταθεροποιητής για κινητά που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο κόσμο.

Η απόκριση του φυσικά ήταν αντάξια του ονόματος της σειράς Lumia αλλά και των Windows Phone 8, αφού δεν συνάντησα κάποιο πρόβλημα από αυτά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, στην λίγη ώρα που το είχα διαθέσιμο στα χέρια μου.

Samsung Galaxy Camera

WOW! Η Samsung Galaxy Camera ήταν καλά κρυμμένη στο κατάστημα και δεν ήταν εύκολο να την εντοπίσω. Στην αρχή δεν πίστευα πως θα έβρισκα εκεί μέσα ένα τέτοιο gadget αλλά μάλλον στάθηκα τυχερός. Από μακριά φαίνεται σαν ένα πλαγιασμένο Samsung Galaxy S III με μεγάλο πάχος, αλλά πραγματικά είναι από τις πιο ωραίες κάμερες που έχω πιάσει στα χέρια μου.

Οθόνη 4.8 ιντσών Super AMOLED, 3G, WiFi, 16 Megapixel, 21x οπτικό zoom, ταχύτατη, προσωπικά δεν βρήκα κάποιο ψεγάδι όσον αφορά την υλοποίηση της κάμερας, ίσως λίγο στο Autofocus σε κοντινές αποστάσεις. Πραγματικά άμα είχα τα λεφτά, ένα τέτοιο gadget θα προστίθονταν στην συλλογή μου άμεσα.

Στο σύνολο και τα τρία μου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις αφού μιλάμε για τις ναυαρχίδες των εταιριών και σύντομα ελ

Keywords
Τυχαία Θέματα