LG Cloud, 50GB δωρεάν για όλους στην Κορέα και την Αμερική

H “μόδα” της προσφοράς δωρεάν cloud αποθηκευτικού χώρου έφτασε και στην LG, η οποία ανακοίνωσε την πιλοτική προσφορά 50GB χώρου, στους κατόχους συσκευών της σε Κορέα και Αμερική. Η υπηρεσία που ξεκινά από αύριο, απαιτεί μόνο την εγκατάσταση της απαραίτητης εφαρμογής.

Η υπηρεσία

που θα ξεκινήσει να προσφέρεται από αύριο σε δύο πολύ σημαντικές περιοχές για την κορεάτικη LG, αποτελεί το πρώτο βήμα για την σταδιακή επέκταση της προσφοράς σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο εντυπωσιακός αριθμός των 50GB έχει χρονικό περιορισμό, αφού μετά από 6 μήνες χρήσης, το νούμερο θα “πέφτει” στα 5GB.

Φυσικά, μέχρι τότε αναμένεται να έχουν ανακοινωθεί τα πακέτα επί πληρωμή από την LG, τα οποία θα επαναφέρουν το όριο στο νούμερο των 50GB. Είναι σημαντικό να τονίσουμε, την δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας από κατόχους συσκευών και άλλων εταιρειών, οι οποίοι όμως θα έχουν στη διάθεση τους μόνο 2GB.

Η υπηρεσία αποτελεί ένα σημαντικό στοίχημα για την LG, καθώς εγγενώς θα κωδικοποιεί κατάλληλα τα video που ανεβαίνουν στο cloud, ώστε να επιτρέπεται καλύτερη ποιότητα στο streaming (ακόμα και 3D περιεχομένου!), ενώ η διαχείριση της θα είναι δυνατή από PC και Smart TVs. Ελπίζουμε σύντομα να επεκταθεί και στα μέρη μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα