Samsung Galaxy S III, Ένα καλύτερο και πιο δυνατό Galaxy Nexus [photo]

Μία ακόμη υποτιθέμενη φωτογραφία του Samsung Galaxy S III ήρθε σήμερα στην επιφάνεια. Η συσκευή της εικόνας μοιάζει εξαιρετικά στο Galaxy Nexus, με μοναδικό σημείο διαφοράς, το κεντρικό φυσικό πλήκτρο επιστροφής στην κεντρική οθόνη. Μάθαμε και το ύψος της!

Μπορεί σε λίγες ημέρες από σήμερα να γνωρίζουμε με ακρίβεια τα τεχνικά και φυσικά εξωτερικά χαρακτηριστικά του νέου Samsung Galaxy S III, αλλά κάθε μέρα προκύπτει μια νέα

φήμη που μας κράτα σταθερό το ενδιαφέρον.

Σήμερα εμφανίστηκε μια νέα φωτογραφία της συσκευής που φέρεται να είναι το Samsung Galaxy S III, στην οποία βλέπουμε ένα κινητό που θυμίζει κατά πολύ σε καμπύλες και σχήμα το Galaxy Nexus, ενώ έχει ύψος 130 χιλιοστά! Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Samsung Galaxy Nexus έχει ύψος 135 χιλιοστά και η οθόνη του φτάνει σε διαγώνιο τις 4.65 ίντσες. Παρά το μικρότερο ύψος, το Galaxy S III φέρεται να “κουβαλάει” οθόνη 4.8 ιντσών, κάτι που σημαίνει ότι το πλαίσιο της οθόνης πρέπει να είναι εμφανώς πιο μικρό.

Μέχρι την Πέμπτη μένει να δούμε ακόμα πολλά, γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι εδώ, στο Goodbyte.gr, για όλα τα νέα που αφορούν το νέο flagship της Sammy.

Υ.Γ: Και μην ξεχνιόμαστε… Όπως σε όλα τα live events, την Πέμπτη 3 Μαΐου θα τα πούμε ζωντανά, με ελληνική μετάδοση του live streaming από το Λονδίνο!

Εδώ έχουμε τοποθετήσει το Galaxy Nexus "πάνω" στο Galaxy S III για να γίνει εμφανής η διαφορά μεγέθους.

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα