Grand Theft Auto: Vice City, ήρθε στην iOS και Android συσκευή σου!

Goodbyte

Η γνωστή σε όλους μας Rockstar Games, φέτος μας φέρνει πιο νωρίς την χριστουγεννιάτικη έκπληξη! To Grand Theft Auto: Vice City για iOS και Android συσκευές, είναι γεγονός.

Όποιος έχει παίξει το γνωστό σε όλους μας αλλά και πρωτοποριακό τίτλο της σειράς, το Vice City, αποτελεί μια φανταστική αναπαράσταση του Μαϊάμι, στην οποία

θα του φανούν οικεία το εκλεκτικό μείγμα μουσικής από την δεκαετία του ’80, καθώς επίσης και το όλο στυλ του παιχνιδιού. Μια πληθώρα αυτοκινήτων και μοτοσικλετών της εποχής, αναμένουν εσάς να τα οδηγήσετε και να “θερίσετε” σε κάθε πέρασμα σας στους δρόμους(και όχι μόνο!), όπως συμβαίνει σε κάθε Grand Theft Auto, με στυλ και άποψη πάντα!

Η Rockstar Games θέλησε με αυτόν τον τρόπο να γιορτάσει την επέτειο των 10 χρόνων που κλείνει το παιχνίδι, προσπαθώντας να κερδίσει για ακόμη μια φορά τις καρδιές των mobile gamers με ένα hardcore παιχνίδι, χρησιμοποιώντας την παλιά, γνωστή και πετυχημένη συνταγή. Το Vice City είναι το δεύτερο παιχνίδι που ενσαρκώνει η εταιρία σε mobile έκδοση μετά το Grand Theft Auto 3, και μάλιστα όλα αυτά εν αναμονή της κυκλοφορίας του νέου μεγάλου τίτλου της σειράς, του Grand Theft Auto 5.

Καλό κάψιμο!

Το παρόν άρθρο Grand Theft Auto: Vice City, ήρθε στην iOS και Android συσκευή σου! αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα