Cut The Rope, Τα γλυκά παίρνουν άλλη μορφή στα Windows Phones!

Goodbyte

Σχοινιά, αράχνες, μπουρμπουλήθρες, αστέρια, πολλά γλυκά και ένα χαριτωμένο βατραχάκι/τερατάκι. Το review του Cut The Rope της Zeptolab για Windows Phones είναι εδώ.

Αρχικές εντυπώσεις

Από τη στιγμή που θα μπεις στο μενού του Cut The Rope, θα καταλάβεις ότι πρόκειται για ένα καλοστημένο παιχνίδι. Αρχικά θα δεις στην πάνω δεξιά γωνία ένα σχοινί με έναν κρίκο και

ένα βελάκι που αναβοσβήνει και σου δείχνει προς τα κάτω.

Εάν το τραβήξεις, θα σου εμφανίσει ένα button για την facebook fan page του παιχνιδιού αλλά και ένα από τα βίντεο από τις περιπέτειες του Om Nom (βατραχάκι/τερατάκι) του παιχνιδιού (βίντεο παρακάτω).

Θα χορτάσεις γλυκά!

Τι εννοούμε με την φράση “Θα χορτάσεις γλυκά!”;

Μα προφανώς το τεράστιο gameplay του παιχνιδιού. Έντεκα (11) επίπεδα όπου το καθένα περιλαμβάνει 25 πίστες και σε κάθε πίστα πρέπει να συλλέξεις 3 αστέρια (αν θες μεγαλύτερο σκορ). Αυτό μας κάνει 275 πίστες συνολικά και 825 αστέρια!

Επίσης στο τέλος των επιπέδων υπάρχει ένα ακόμα κουτί με την υποσχόμενη φράση “New levels coming soon!”. Περιμένουμε πως και πως! Αυτό είναι gameplay.

Και τι πρέπει να κάνω;

Σε κάθε πίστα λοιπόν θα πρέπει να ταΐσεις το μικρό και χαριτωμένο βατραχάκι με το γλυκό που υπάρχει, κόβοντας τα σχοινιά που το κρατάνε, αλλά και να μαζέψεις τα διαθέσιμα αστέρια. Όσα περισσότερα αστέρια μαζέψεις, τόσο πιο εύκολα θα ξεκλειδώσεις και τα επόμενα επίπεδα.

Για παράδειγμα, για να ξεκλειδώσεις το δεύτερο επίπεδο, θα πρέπει να έχεις μαζέψει 30 αστέρια. Peace of cake. Για να ξεκλειδώσεις όμως το ενδέκατο επίπεδο θα πρέπει να έχεις μαζέψει 550 αστέρια!!! Τώρα πόσο εύκολο ακούγετε;

Σε κάθε πίστα θα έχεις όμως και εμπόδια.

Ενδεικτικά κάποιες φορές θα είναι αράχνες που θέλουν να φάνε το γλυκό σου, άλλες φορές θα είναι καρφιά τα οποία δεν πρέπει να ακουμπήσεις, άλλες φορές θα πρέπει να ενώσεις το γλυκό, μιας και θα είναι χωρισμένο σε δύο κομμάτια και άλλες φορές θα είναι όλα τα παραπάνω!!!

Έχεις όμως και βοήθειες.

Σε πολλές πίστες εκτός από το κόψιμο των σχοινιών, θα έχεις σαν βοήθεια φούσκες, οι οποίες θα σε οδηγούν προς τα πάνω, μπαλόνια με τα οποία μπορείς να φυσάς το γλυκό ώστε να το πας στο σημείο που θες και άλλα.

Από προβλήματα;

Δοκιμάσαμε το παιχνίδι στο Nokia Lumia 800 (Windows Phone 7.5) αλλά και στο HTC 8X (Windows Phone 8). Το παιχνίδι δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στο Lumia 800 και στα Windows Phone 7 αλλά στο 8X και στα Windows Phone 8 το παιχνίδι κόλλαγε!

Αφού το ανοίγαμε και ενώ είχε μπει στο παιχνίδι μας εμφάνιζε μαύρη οθόνη, οπότε έπρεπε να πατήσουμε το start button και μετά το back button για να παίξουμε. Βέβαια το Cut The Rope δεν υποστηρίζει ακόμα τα Windows Phone 8, οπότε και εμείς με τη σειρά μας δεν το καταγράφουμε σαν πρόβλημα.

Τιμή – Απόδοση = 10 (με τόνο)

Το Cut The Rope κοστίζει μόλις 0,99 ευρώ. Έχεις όμως και τη δυνατότητα να το δοκιμάσεις δωρεάν πρώτα, ώστε να δεις εά

Keywords
Τυχαία Θέματα