Google Now, Καταγράφει τις διαδρομές σας με τα πόδια ή το ποδήλατο!

Goodbyte

Μια πολύ ενδιαφέρουσα προσθήκη ανακάλυψαν κάποιοι χρήστες του νέου Google Now χθες το βράδυ. Αιτία της “αργοπορημένης” ανακάλυψης ήταν η αλλαγή του μήνα, η οποία επέτρεψε στο Google Now να εμφανίσει μια νέα κάρτα, με πληροφορίες σχετικά με την φυσική δραστηριότητα των χρηστών του.

Αναλυτικότερα, το Google Now έχει πλέον τη δυνατότητα

να καταγράφει τις διαδρομές που καλύπτετε με τα πόδια, όπως επίσης και αυτές που καλύπτετε με ποδήλατο -που τελευταία είναι της μόδας και στην Ελλάδα. Προφανώς οι υπολογισμοί βασίζονται σε μια μίξη των αποτελεσμάτων του αισθητήρα επιτάχυνσης, τα οποία επιτρέπουν την διαλογή των κινήσεων ανάλογα με την ταχύτητα και τους κραδασμούς.

Στην αρχή κάθε μήνα (δεν ξέρουμε αν υπάρχει δυνατότητα για μικρότερο χρονικό διάστημα) θα σας εμφανίζεται η αντίστοιχη κάρτα, ώστε να μπορείτε να γνωρίζετε αν πετύχατε τον στόχο σας για το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Λέτε να υπάρχουν και άλλα κρυφά μηνύματα στο Google Now;

Το παρόν άρθρο Google Now, Καταγράφει τις διαδρομές σας με τα πόδια ή το ποδήλατο! αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα