Microsoft Surface phone, Ναι, η Microsoft δοκιμάζει το δικό της σχέδιο!

Goodbyte

Η κυκλοφορία του Microsoft Surface tablet άνοιξε την όρεξη στην εταιρεία από το Redmond και όπως φαίνεται ήδη είναι στα σκαριά το αντίστοιχο πρώτο κινητό της. Η φήμη σχετικά με την ύπαρξη του υπήρχε στον “αέρα” εδώ και καιρό, αλλά πλέον αυτό επιβεβαιώθηκε από πλευράς κατασκευαστών.

Η ιδέα του Surface phone προέκυψε για την Microsoft

λίγο μετά την αρχική ανακοίνωση του πρώτου της tablet. Ο ενθουσιασμός που δημιουργήθηκε γύρω από το πρώτο PC hardware της εταιρείας έκανε τον Steve Ballmer να πιστεύει ότι υπάρχει έδαφος για την Microsoft στον κατασκευαστικό τομέα και όπως είπε ο ίδιο στην πρόσφατη παρουσίαση του Surface: “Εννοείται ότι θα φτιάξουμε και νέο hardware στο μέλλον”.

Το Microsoft Surface phone αποτελεί κατά πάσα πιθανότητα το Plan b για τη Microsoft, σε περίπτωση που τα Nokia Lumia 920 και HTC Windows Phone 8X δεν καταφέρουν να κοντράρουν στα ίσα τα Android smartphones και το iPhone. Επειδή όμως κάθε μεγάλη εταιρεία, που σέβεται τον εαυτό της, πριν πεινάσει μαγειρεύει, η Microsoft έχει ήδη αποστείλει πρωτότυπα μοντέλα με το δικό της design στους διάφορους κατασκευαστές…

Αν μας ρωτάτε πόσο κοντά βρισκόμαστε σε ένα Surface phone, η απάντηση είναι όχι και τόσο κοντά. Η πορεία των υπολοίπων συσκευών Windows Phone θα κρίνει την δημιουργία του Surface, αλλά η αλήθεια είναι ότι η Microsoft δύσκολα θα περιμένει πολύ τη Nokia και την HTC.

Το παρόν άρθρο Microsoft Surface phone, Ναι, η Microsoft δοκιμάζει το δικό της σχέδιο! αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα