Android 4.2, Διαρρέει κομμάτι-κομμάτι!

Goodbyte

Πριν από μερικές μέρες, η Google ανακοίνωσε 2 tablet(Nexus 7 και Nexus 10) και ένα κινητό τηλέφωνο(LG Nexus 4). Σαν να μην ήταν αρκετά, έδωσε στο λαό ακόμα μία νέα έκδοση για το λειτουργικό της σύστημα, το Android 4.2 το οποίο περιλαμβάνει αρκετές αναβαθμίσεις.

Δύο από αυτές είναι

το νέο πληκτρολόγιο, το οποίο παντρεύει το κανονικό keyboard με ένα swype πληκτρολόγιο. Δηλαδή ενώ πληκτρολογείτε με τον κανονικό τρόπο, χωρίς να ρυθμίσετε κάτι μπορείτε να σύρετε το δάχτυλό σας πάνω στα επιθυμητά γράμματα, ώστε να δημιουργηθούν λέξεις. Μάλιστα, το νέο πληκτρολόγιο μπορεί και προβλέπει την λέξη που θέλετε να γράψετε ακόμα και στην Swype μορφή του.

Το δεύτερο είναι η λειτουργία PhotoSphere με την βοήθεια της οποίας μπορείτε να φτιάξετε ένα πανόραμα 360 μοιρών. Αυτό επιτυγχάνεται με την λήψη πολλών διαδοχικών φωτογραφιών, ενώ στρίβετε το κινητό 360 μοίρες, οι οποίες στο τέλος ενώνονται δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ευτυχώς για εμάς αυτά τα δύο χαρακτηριστικά έχουν διαρρεύσει στο ίντερνετ, ώστε να μπορεί να τα κατεβάσει ο καθένας και να τα εγκαταστήσει με δικό του ρίσκο. Το πληκτρολόγιο μπορείτε να το βρείτε εδώ και να το εγκαταστήσετε. Δυστυχώς, το PhotoSphere μπορούν να το απολαύσουν μόνοι οι κάτοχοι ενός Samsung Galaxy Nexus, οι οποίοι είναι Rooted και γνωρίζουν πως να εγκαταστήσουν αρχεία .ZIP μέσω ClockworkMod Recovery. Θα το βρείτε εδώ.

Το παρόν άρθρο Android 4.2, Διαρρέει κομμάτι-κομμάτι! αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα